Νέος θρίαμβος Τσιτσιπά στην Αυστραλία - Προκρίθηκε στους «4», ο δραματικός τελευταίος πόντος

9:10 π.μ. - Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019
09:01 π.μ. - Τρί, 22/10/2019
Image: Νέος θρίαμβος Τσιτσιπά στην Αυστραλία - Προκρίθηκε στους «4», ο δραματικός τελευταίος πόντος

Άλλη μία χρυσή σελίδα για τον ελληνικό αθλητισμό γράφτηκε πριν από λίγο με τον Στέφανο Τσιτσιπά να προκρίνεται στους «4» του Αυστραλιανού Open

Άλλη μία χρυσή σελίδα για τον ελληνικό αθλητισμό γράφτηκε πριν από λίγο με τον Στέφανο Τσιτσιπά να προκρίνεται στους «4» του Αυστραλιανού Open και πλέον να περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του τουρνουά που θα προκύψει από το ζευγάρι Ναδάλ ή Τιαφό!
 
Σε ότι αφορά τον σημερινό αγώνα ο Τσιτσιπάς κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ με 7-5. Έχασε το δεύτερο σχετικά εύκολα με 4-6 και έκανε μια εκπληκτική επιστροφή εκεί που όλα έδειχναν χαμένα στο τέταρτο σετ το οποίο τελικά πήρε με 6-4.
 
Στο τελευταίο σετ ο Έλληνας τενίστας με… αέρα νικητή, παρά τη σθεναρή αντίσταση του Αγκουτ Μπαουτίστα, κατάφερε και επικράτησε (έπειτα από ένα αγώνα που κράτησε πάνω από τρεις ώρες) με 7-6 στο τάι μπρέικ και πανηγύρισε με την ψυχή του τη μεγαλειώδη πρόκριση.
 
«Ζω το όνειρό μου. Νομίζω ότι είναι παραμύθι, αλλά είναι απλά η αλήθεια. Όταν έλεγα στην αρχή της χρονιάς πως ένας από τους στόχους μου είναι να πάω στην ημιτελική φάση ενός Grand Slam, νόμιζα ότι είμαι τρελός, αλλά να που έγινε», τόνισε ο Στέφανος στη συνέντευξή του μέσα από το court, μετά τη λήξη του αγώνα.