Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου: Λειτουργία υπηρεσίας e-Αποτελέσματα - Τα οφέλη για τους ασθενείς

8:09 π.μ. - Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021
08:03 π.μ. - Τρί, 09/09/2021
Image: Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου: Λειτουργία υπηρεσίας e-Αποτελέσματα - Τα οφέλη για τους ασθενείς

Παρέχεται η δυνατότητα των ασθενών να λαμβάνουν ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους, οποιαδήποτε μέρα και ώρα του 24ώρου

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών, το Γενικό Νοσοκομείο Λασιθίου ξεκίνησε την υλοποίηση της δυνατότητας των ασθενών να λαμβάνουν ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους, οποιαδήποτε μέρα και ώρα του 24ώρου, χωρίς να είναι ανάγκη να περιμένουν ή να επισκεφθούν ξανά το νοσοκομείο.

Η ηλεκτρονική υπηρεσία e-Αποτελέσματα, αφορά στην προβολή και παραλαβή αποτελεσμάτων εργαστηριακών εξετάσεων εξωτερικών ασθενών, μέσω διαδικτύου. Γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, υπάρχει πρόσβαση ακόμα και από το κινητό τηλέφωνο, στα αποτελέσματα των εξετάσεων που έχουν γίνει από εξωτερικούς ασθενείς την τελευταία δεκαετία.

Η δυνατότητα αυτή έχει ενεργοποιηθεί πιλοτικά ήδη για το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, ενώ το προσεχές διάστημα θα ενεργοποιηθεί και για τα νοσοκομεία Ιεράπετρας και Σητείας.

Η πρόσβαση για το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, μπορεί να γίνεται μέσω την διεύθυνσης: "e-apotelesmata.agnhosp.gr".

Κατά την διαδικασία σύνδεσης χρησιμοποιείται πιστοποίηση μέσω TaxisNet και του ΑΜΚΑ, παρέχοντας υψηλότατη ασφάλεια και διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.

hxonews
hxonews