Ο Α. Λοβέρδος υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στην Ιεράπετρα – Τι απάντησε σε ερώτηση του Ηχώ 99,8 για το Νοσοκομείο

11:11 π.μ. - Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021
11:10 π.μ. - Πέμ, 21/11/2021
Image: Ο Α. Λοβέρδος υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στην Ιεράπετρα – Τι απάντησε σε ερώτηση του Ηχώ 99,8 για το Νοσοκομείο

Δηλώσεις Λοβέρδου για την υποψηφιότητα του, την επόμενη μέρα και το ενδεχόμενο συνεργασιών

Ο Α. Λοβέρδος υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ βρέθηκε σήμερα στην Ιεράπετρα εν όψει τον εσωκομματικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 5 Δεκεμβρίου . Ο κ. Λοβέρδος είπε σε δηλώσεις του ότι, θα παλέψει για ένα κόμμα δημοκρατικό, ανοιχτό, με όλα τα όργανά του αιρετά, με συλλογικότητα στις αποφάσεις του. Για ένα κόμμα μεγάλο, πατριωτικό, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό. Θα είναι το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου στον 21ο αιώνα. Θα έχει σήμα τον ήλιο, θα έχει χρώμα το πράσινο , θα κοιτάει μπροστά, σεβόμενο το παρελθόν, τόνισε. Απέκλεισε δε, το ενδεχόμενο συνεργασιών με ΣΥΡΙΖΑ ή τον Γ. Βαρουφάκη.

hxonews
hxonews

Απαντώντας σε ερώτηση του Ηχώ 99,8 για την υγεία και ειδικότερα για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας είπε ότι όταν ήταν Υπουργός έγιναν προσπάθειες μέσα από το Υπουργείο να γίνει αλλοίωση των θεμάτων υγείας , εδώ. Δεν έγινε τίποτα , επεσήμανε, ενώ σε άλλο σημείο είπε ότι " η εποχή των ψεμάτων εις βάρος μας έχει παρέλθει. Το ΠΑΣΟΚ τώρα δεν κρίνεται , συγκρίνεται και βγαίνει επαρκέστερο, δυνατότερο και από τη δεξιά και από τη λαϊκίστικη αριστερά. Εμείς εκπροσωπούμε το κέντρο και την κεντροαριστερά και η δική μου υποψηφιότητα είναι αυτή. Σε ότι αφορά την υγεία τίποτα δεν θα χτίσουμε και μετά θα το χαλάμε. Αυτά που χτίστηκαν δεν θα πεταχτούν. Ο Λοβέρδος μάχεται να μείνουν όρθιες οι δομές και όχι να καταργηθούν", σημείωσε προσθέτοντας ότι επί υπουργίας του στήθηκαν Κέντρα Υγείας, έγιναν νέα νοσοκομεία, κανένα δεν έκλεισε και αυτή είναι η παρακαταθήκη του.

hxonews
hxonews