Ο Αγιασμός των εγκαινίων της γέφυρας του Χαμεζίου

3:20 μ.μ. - Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019
03:03 μ.μ. - Τρί, 05/20/2019
Image: Ο Αγιασμός των εγκαινίων της γέφυρας του Χαμεζίου

Λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής της Διακαινησίμου, 3 Μαΐου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος τέλεσε τον Αγιασμό των εγκαινίων της γέφυρας του Χαμεζίου Σητείας

Λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής της Διακαινησίμου, 3 Μαΐου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος τέλεσε τον Αγιασμό των εγκαινίων της γέφυρας του Χαμεζίου Σητείας, η οποία παραδόθηκε επίσημα στην κυκλοφορία, παρουσία του Υπουργού Υποδομών κ. Χρήστου Σπίρτζη, του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, των Βουλευτών Ν. Λασιθίου κ. Εμμαν. Θραψανιώτη και κ. Ιω. Πλακιωτάκη και του Δημάρχου Σητείας κ. Θεοδ. Πατεράκη. Παρόντες ήταν ακόμη η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Πελαγία Πετράκη, Αντιδήμαρχοι και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ.) κ. Φ. Καζάζης, ο διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων του Β.Ο.Α.Κ. κ. Γεώργ. Αγαπάκης και άλλοι υπηρεσιακοί παραγόντες καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.
 
Στην τελετή του Αγιασμού και της επίσημης παράδοσης στην κυκλοφορία της γέφυρας του Χαμεζίου έλαβαν μέρος ο Αιδεσ/τος Αρχιερατικός Επίτροπος Ζ΄ Αρχιερατικής Περιφέρειας και Εφημέριος Τουρλωτής Πρωτ. Νικόλαος Φραγκίδης, και οι Αιδεσ/τοι Εφημέριοι των Ενοριών Χαμαιζίου Οικον. Χριστοφόρος Τζαννιδάκης και Σκοπής π. Δημήτριος Αχλαδιανάκης ενώ παρέστησαν κάτοικοι της περιοχής.
 
 
 
ierapitnissitias.blogspot.com