Ο απολογισμός προσφορών του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

9:19 π.μ. - Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017
09:03 π.μ. - Τρί, 28/19/2017
Image: Ο απολογισμός προσφορών του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας μέχρι σήμερα έχουμε παραδώσει στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας:

Δύο ηλεκτρικούς γερανούς για κατακλιμένους ασθενείς, ικανό  αριθμό νοσοκομειακών μαξιλαριών και ένα λουτρό υπερήχων  για τον καθαρισμό και την απολύμανση   χειρουργικών εργαλείων.
 
Πρέπει να επισημάνουμε ότι εκτός από το βασικό στόχο μας για το 2017, που είναι η αγορά ενός υπερηχοτομογράφου   για τη λειτουργία του Μαιευτικού – Γυναικολογικού Τμήματος και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι είμαστε κοντά στην υλοποίησή του , αποφασίσαμε την προμήθεια ενός monitor παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών με καπνογράφο,  που θα εξυπηρετήσει το Αναισθησιολογικό Τμήμα, μηχάνημα που διασφαλίζει την ασφάλεια του χειρουργούμενου ασθενούς.  Ήδη έγινε η παραγγελία και το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 3000 ευρώ. Επειδή δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παράδοση θα γίνει  λίγο μετά  το Πάσχα .
 
Έτσι οι συνδρομές και οι δωρεές πιάνουν άμεσα τόπο,  με την αγορά μηχανημάτων ή ειδών εξοπλισμού, μέσα από τον πίνακα ιεράρχησης των αναγκών του Νοσοκομείου, που έχει συνταχθεί σε συνεργασία με τα θεσμοθετημένα όργανα του Νοσοκομείου μας.
 
Ως Διοικητικό Συμβούλιο επισημαίνουμε ξανά ότι το Νοσοκομείο Ιεράπετρας είναι υπόθεση όλων μας.  Όλοι  μαζί μπορούμε να συμπαρασταθούμε και να βοηθήσουμε εκεί  ,  όπου ο κρατικός μηχανισμός ή οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες εμποδίζουν την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του.
 
 
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Ο  Πρόεδρος
Ανδρέας  Μαμαντόπουλος
 
Ο Γραμματέας
Χαράλαμπος  Κανάκης