Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δίπλα στην Αστυνομία και τη Δημοτική Αστυνομία

7:17 π.μ. - Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020
07:04 π.μ. - Τετ, 15/17/2020
Image: Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δίπλα στην Αστυνομία και τη Δημοτική Αστυνομία

Με τον προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας Ιεράπετρας κ. Ιωάννη Γαϊτανάκη και αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Ο κ. Καλαντζάκης αφού ενημερώθηκε για την προσπάθεια που γίνεται για την τήρηση των μέτρων απαγόρευσης εξόδου για τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού δήλωσε:

«Σε αυτή την πρωτόγνωρη περίοδο που διανύουμε η δημοτική αστυνομία, εκτός των υπόλοιπων αρμοδιοτήτων της, έχει επωμιστεί σημαντικό μερίδιο στον έλεγχο τήρησης των νέων μέτρων.

Θα ήταν συνετό να διευκολύνουμε όλοι το έργο της Δημοτικής αστυνομίας και της Αστυνομίας διατηρώντας μία υπεύθυνη στάση και αξιολογώντας τους λόγους όχλησης του προσωπικού που προσπαθεί για το κοινό καλό.

Η παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας είναι συνεχής και με τη συνεργασία της Αστυνομίας και τη μόνιμη στήριξη της Δημοτικής Αρχής εξασφαλίζει τη διαφύλαξη της τάξης και την ουσιαστική προστασία των πολιτών.

Εύχομαι στο προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας και του Αστυνομικού τμήματος Ιεράπετρας Καλό Πάσχα με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας».