Ο δήμαρχος Ιεράπετρας για τη Γιορτή της Αστυνομίας

9:34 π.μ. - Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022
09:10 π.μ. - Παρ, 21/34/2022
Image: Ο δήμαρχος Ιεράπετρας για τη Γιορτή της Αστυνομίας

"Έμπρακτα στηρίζουμε το έργο της ελληνικής Αστυνομίας"

Μήνυμα για την εορτή της Αστυνομίας στέλνει ο δήμαρχος Ιεράπετρας Λασιθίου, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει "Η ημέρα της αστυνομίας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Οκτωβρίου και συμπίπτει με τον θρησκευτικό εορτασμό του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) Αγίου Αρτεμίου.

Με θάρρος, αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση οι Έλληνες Αστυνομικοί μάχονται καθημερινά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, όλο τον χρόνο για την ασφάλεια των πολιτών κάτω από αντίξοες συνθήκες και πολλές φορές έχοντας στη διάθεσή τους πενιχρά μέσα.

Ως Δημοτική Αρχή συνδιεκδικούμε τη στελέχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Ιεράπετρας με ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονο εξοπλισμό και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα. Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη βέλτιστης αστυνόμευσης της περιοχής του Μακρύ Γιαλού πετύχαμε την παραμονή του Αστυνομικού Σταθμού, βρίσκοντας το κατάλληλο κτίριο για τη στέγασή του, αναλαμβάνοντας και φέρνοντας εις πέρας τις εκτεταμένες κτιριακές εργασίες που απαιτήθηκαν καθώς και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου.

Οφείλουμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι με τη δράση τους προστατεύουν τη ζωή μας και την περιουσία μας.

Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες και όλους τους άνδρες της ΕΛΑΣ χρόνια πολλά!"