Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επισκέφτηκε τον βρεφονηπιακό σταθμό του Κεντριού

5:02 μ.μ. - Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017
05:03 μ.μ. - Τρί, 07/02/2017
Image: Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επισκέφτηκε τον βρεφονηπιακό σταθμό του Κεντριού

Στον πρότυπο βρεφονηπιακό σταθμό ολοκληρωμένης διαχείρισης Κεντριού-Στόχος μας η συνεχής βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός των δομών μας με στόχο το κοινωνικό όφελος

Έναν από τους πιο σύγχρονους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ιεράπετρας, τον βρεφονηπιακό σταθμό του Κεντριού επισκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κ. Μανώλη Γεωργαλάκη και την Αντιδήμαρχο και πρώην πρόεδρο του νομικού προσώπου, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη.
Θέλοντας να δει από κοντά το σπουδαίο έργο που καθημερινά επιτελείται, ο κ. Καλαντζάκης συνομίλησε με τις εκπαιδευτικούς και τους εργαζόμενους του σταθμού, ενώ ενημερώθηκε για εκπαιδευτικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται.
Όπως αναφέρθηκε, ο εν λόγω πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός είναι ο νεότερος σταθμός στον Δήμο Ιεράπετρας, είναι σταθμός ολοκληρωμένης φροντίδας, διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις που προσφέρουν ασφαλή και ευχάριστη φιλοξενία στα παιδιά, ενώ δίνει τη δυνατότητα φιλοξενίας νηπίων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.


 
Πρόκειται για μια δομή που επιτελεί σημαντικό έργο, όπως και όλες οι δομές και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ιεράπετρας υπογράμμισε ο Δήμαρχος, ευχαριστώντας θερμά τους πρώην πρόεδρους του νπδδ κα. Χατζημαρκάκη και κ. Φραγκούλη, τον νυν πρόεδρο κ. Γεωργαλάκη, τον Διευθυντή, κ. Κοινά, τους εργαζομένους του νομικού προσώπου, τους εκπαιδευτικούς και τους εργαζομένους των παιδικών σταθμών για το αξιόλογο εκπαιδευτικό έργο που καθημερινά παράγουν.


 
«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό –ανέφερε- το ότι παρά τα προβλήματα και τις όποιες δυσλειτουργίες αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση, ο Δήμος Ιεράπετρας και το νπδδ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α υποστηρίζουν καθημερινά τόσες διαφορετικές δομές για ομάδες όπως τα βρέφη, τα νήπια, παιδιά μεγαλύτερων ηλικιών, αλλά και οι ηλικιωμένοι, στηρίζοντας την καθημερινότητά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους το ότι τα παιδιά του δήμου μας έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν καλαίσθητους και ασφαλείς βρεφονηπιακούς σταθμούς που προσφέρουν ένα πλούσιο πρόγραμμα εκπαιδευτικών και παιδαγωγικών δραστηριοτήτων. Στόχος μας παραμένει η συνεχής βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός όλων των δομών μας με γνώμονα το κοινωνικό όφελος των συμπολιτών μας».