Ο Διοικητής του Νοσοκομείου ευχαριστεί τον Δήμαρχο και την τεχνική υπηρεσία για την συνεργασία

9:59 π.μ. - Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020
09:10 π.μ. - Παρ, 02/59/2020
Image: Ο Διοικητής του Νοσοκομείου ευχαριστεί τον Δήμαρχο και την τεχνική υπηρεσία για την συνεργασία

Όσο ο Δήμος Ιεράπετρας στηρίζει το Νοσοκομείο μας θα βαδίζουμε διαρκώς προς την τελείωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον δημότη

Εν όψη των δύσκολων συγκυριών που βιώνουμε αλλά και στα πλαίσια της γενικότερης επιθυμίας μας για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγειάς προς τον πολίτη, έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην κατά το δυνατόν μέγιστη βελτιστοποίηση των κτιριακών εγκαταστάσεων και στην εν γένει χωροταξική ανακαίνιση που απαιτείται προκειμένου το νοσοκομείο να καταστεί ικανό και έτοιμο να υποδεχθεί τις νέες υπηρεσίες και εργαστήρια που θα εγκατασταθούν σύντομα.

Επίσης, η παγκόσμια κρίση της πανδημίας covid 19 που μας απειλεί, μας επιβάλει οι ενέργειες μας προς αυτή την κατεύθυνση να είναι ταχείς, στοχευμένες, άμεσες και αποτελεσματικές.

Στην προσπάθεια μας αυτή τύχαμε από την πρώτη στιγμή την αμέριστη συμπαράσταση και ενίσχυση του Δήμου Ιεράπετρας και των Τεχνικών του Υπηρεσιών σε ό,τι ακριβώς χρειασθήκαμε.

Η προσφορά οικίσκου η τοποθέτηση και η διαμόρφωση του από τις υπηρεσίες του Δήμου στάλθηκε καταλυτικά απαραίτητη για τη διαλογή των περιστατικών CoVid-19.

Επίσης σημαντική ήταν και η δωρεά νιπτήρων που τηρούν τις υγειονομικές προδιαγραφές για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του νοσοκομείου στα πλαίσια προστασίας του προσωπικού, των νοσηλευόμενων και των επισκεπτών από την πανδημία.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρα τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κο Θεοδόσιο Καλαντζάκη που για πολλοστή φορά υπερβαίνοντας χρόνο κόπο και δυνατότητες μας παραχώρησε μηχανήματα και υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την διαμόρφωση του εξωτερικού αύλιου χώρου του Νοσοκομείου της κεντρικής πύλης καθώς και της αποκομιδής των απορριμμάτων από τις εργασίες..

Απέδειξε έμπρακτα για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον του προς το Νοσοκομείο και τις παρερχόμενες υπηρεσίες προς τον Δημότη της Ιεράπετρας.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας κο Εμμ. Γεωργαλάκη, καθώς και τον εργοδηγό κο Ζαμπετάκη Νεκτάριο που με την προσφορά τους και την προσωπική παρουσία τους στις εργασίες διαμόρφωσης προσέφεραν τα μέγιστα.

Και πάλι σας ευχαριστούμε.

Όσο ο Δήμος Ιεράπετρας στηρίζει το Νοσοκομείο μας και συνεχίζει να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, οι προσπάθειές μας θα γιγαντώνονται και θα βαδίζουμε διαρκώς προς την τελείωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον δημότη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Με εκτίμηση

Ο Αναπλ.Διοικητής

Γ.Ν.-Κ.Υ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΕΜΜ. ΚΑΛΛΙΟΝΑΚΗΣ