Ο Γ. Κουράκης μαζί με τον Πρόεδρο Ν. Ανδρουλάκη στην εκδήλωση για την Εθνική Αντίσταση στη Ραμνή Αποκορώνου

12:37 μ.μ. - Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024
12:05 μ.μ. - Πέμ, 09/37/2024
Image: Ο Γ. Κουράκης μαζί με τον Πρόεδρο Ν. Ανδρουλάκη στην εκδήλωση για την Εθνική Αντίσταση στη Ραμνή Αποκορώνου

O υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής Γιάννης Κουράκης παρευρέθηκε την Τετάρτη (08/05), μαζί με τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. -Κίνημα Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη στην πολύ σημαντική εκδήλωση τιμής και μνήμης για την Εθνική Αντίσταση

O υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής Γιάννης Κουράκης παρευρέθηκε την Τετάρτη (08/05), μαζί με τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. -Κίνημα Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη στην πολύ σημαντική εκδήλωση τιμής και μνήμης για την Εθνική Αντίσταση και την εικονική εκτέλεση γυναικόπαιδων στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης, στη Ραμνή Δήμου Αποκορώνου.

hxonews

Ο κ. Ανδρουλάκης τίμησε με την παρουσία του την άρτια οργανωμένη εκδήλωση στη μνήμη των ηρώων και πεσόντων κατά την περίοδο 1941–1945 πραγματοποιώντας και μια σύντομη ομιλία, με τον Γιάννη Κουράκη να δηλώνει πως «βρεθήκαμε σήμερα μαζί με τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σ’ αυτόν τον πανέμορφο και ηρωικό τόπο, τη Ραμνή Αποκορώνου, ως ελάχιστη προσφορά για τους ανθρώπους που θυσίασαν τη ζωή τους για την Ελευθερία».

hxonews

«Η Εθνική Αντίσταση με τους αγώνες, τους ηρωισμούς και τις θυσίες του Κρητικού Λαού που αποτελούν κύριο χαρακτηριστικό της, κατέχει ξεχωριστή θέση στη μακραίωνη ιστορία της Κρήτης», ανέφερε ο κ. Κουράκης, για να προσθέσει πως «πιστοποιεί με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι για έναν Λαό που αγαπά την Ελευθερία, δεν υπάρχουν όρια στη θυσία».

Παράλληλα, ο Γιάννης Κουράκης στάθηκε στην «ιδιαίτερα συγκινητική»-όπως τη χαρακτήρισε- ομιλία του π. Βουλευτή Χανίων κ. Σήφη Μιχελογιάννη σχετικά με τα ιστορικά γεγονότα, ενώ ευχαρίστησε για την πρόσκληση τον Δήμαρχο Αποκορώνου κ. Χαράλαμπο Κουκιανάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νικόλαο Καλογερή.