Ο Γ. Πλακιωτάκης στην 11η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου Προειδοποίησης της Πολεμικής Αεροπορίας στη Ζήρο Σητείας

1:14 μ.μ. - Τετάρτη, 3 Μαΐου 2023
01:05 μ.μ. - Τετ, 03/14/2023
Image: Ο Γ. Πλακιωτάκης στην 11η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου Προειδοποίησης της Πολεμικής Αεροπορίας στη Ζήρο Σητείας

"Η επένδυση στην Άμυνα αποτελεί και επένδυση στη σταθερότητα και την ασφάλεια"

Την 11η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου Προειδοποίησης της Πολεμικής Αεροπορίας (11η ΜΣΕΠ) στη Ζήρο Σητείας, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης.

hxonews

Ο κ. Πλακιωτάκης, συνομίλησε με τον Διοικητή της Μοίρας, συνάντησε στελέχη της μονάδας και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

hxonews

"Σταθερή μας στόχευση και προσήλωση είναι η συνεχής αναβάθμιση των ενόπλων δυνάμεων, αναγνωρίζοντας τον πολύ σοβαρό ρόλο που επιτελείτε στη χώρα, ιδιαίτερα σε μία περίοδο αυξημένης προκλητικότητας", δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης και συνέχισε: "Οφείλουμε οι ένοπλες δυνάμεις μας να είναι στον ύψιστο βαθμό ετοιμότητας".

hxonews

"Η επένδυση στην Άμυνα αποτελεί και επένδυση στη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας μας", τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης ο οποίος αναφέρθηκε και στο πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο της 11ης ΜΣΕΠ στην πόλη της Σητείας.

hxonews

"Με τη σημερινή μου επίσκεψη", συμπλήρωσε ο κ. Πλακιωτάκης, ¨Θέλω να στείλω ένα μήνυμα αναγνώρισης του σπουδαίου ρόλου των ενόπλων δυνάμεων. Σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισε η χώρα, ήταν εκεί. Αλλά και ένα μήνυμα αποφασιστικότητας προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι η χώρα μας, είναι θωρακισμένη και αποφασισμένη να προασπίσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

hxonews