Στηρίζει υποψηφιότητα Ν. Ανδρουλάκη ο γραμματέας τομέα αγροτικής πολιτικής ΠΑΣΟΚ Ν. Μπουνάκης

11:15 π.μ. - Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017
11:09 π.μ. - Δευ, 11/15/2017
Image: Στηρίζει υποψηφιότητα Ν. Ανδρουλάκη ο γραμματέας τομέα αγροτικής πολιτικής ΠΑΣΟΚ Ν. Μπουνάκης

Ο κόσμος να πάρει την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς στα χέρια του

Ο κ. Νίκος Μπουνάκης γραμματέας τομέα αγροτικής  πολιτικής του ΠΑΣΟΚ,  μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ  μίλησε στον Ηχώ Fm 99,8 για τις εκλογές στην κεντροαριστερά.
 Όπως είπε το μήνυμα συμμετοχής απευθύνεται σε όλη την κοινωνία και όχι μόνο στα μέλη.  Υπάρχει  ανάγκη από τη δημιουργία μιας νέας παράταξης  η οποία θα  αξιοποιήσει τα θετικά που έχουν γίνει μετά την μεταπολίτευση, έργα υποδομής, κοινωνικό κράτος, αύξηση βιοτικού επιπέδου  κ.α.  και θα αφήσει πίσω της όλα αυτά που μας πλήγωσαν, πελατειακό κράτος, αναξιοκρατία κ.α.. Περάσαμε μια μεγάλη οικονομική και κοινωνική  κρίσιμοι και είμαστε ώριμοι να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα και να αντιληφθούμε ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και δεν γίνεται με ένα νόμο και ένα άρθρο όπως μας έλεγαν οι σημερινοί κυβερνώντες να αλλάξει όλο  το οικονομικό στάτους στη χώρα. Χρειάζεται   σχέδιο, δουλειά, προγραμματισμός.
Θεωρούμε ότι τελείωσαν τα αρχηγικά κόμματα και ότι η χώρα δεν έχει πια ανάγκη από έναν αρχηγό που θα αποφασίζει με την παρέα του σε ένα κλειστό κύκλωμα εξουσίας. Αυτά έβλαψαν και τα κόμματα και την παράταξη του ΠΑΣΟΚ και τη χώρα. Πρέπει να πάρουμε τα μηνύματα.  Ήρθε  η ώρα την ανασυγκρότηση της χώρας , σημείωσε και τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη για να αναδειχθεί  ως πρόεδρος του νέου φορέα. Ζητάμε από τον κόσμο  να συμμετέχει ο ίδιος ,  να  πάρει την ανασυγκρότηση  της Κεντροαριστεράς στα χέρια του, σημείωσε ο κ. Μπουνάκης και κάλεσε τον   δημοκρατικό  κόσμο  του νησιού  να συμμετέχει ενεργά στις εκλογές της Κεντροαριστεράς που θα γίνουν  Κυριακή στις 12 Νοέμβρη .  Η συμμετοχή  του κόσμου θα είναι εκείνη που θα δείξει και  τον δρόμο της επόμενης μέρας , κατέληξε.
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Νίκου Μπουνάκη :