Ο Μ. Καλαϊτζάκης για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ μετά και το θυελλώδες συνέδριο

11:28 π.μ. - Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024
11:02 π.μ. - Δευ, 26/28/2024
Image: Ο Μ. Καλαϊτζάκης για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ μετά και το θυελλώδες συνέδριο

Με την απόφαση να μη στηθούν κάλπες για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής το τετραήμερο Συνέδριο του κόμματος.

Για τον απόηχο του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ μίλησε ο κ. Εμμ. Καλαϊτζάκης, δικηγόρος & πρώην υποψήφιος Βουλευτής του κόμματος, στην πρωινή εκπομπή του Ηχώ 99,8, καθώς ο ίδιος συμμετείχε σε αυτό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ έκανε ξεκάθαρο πως η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου βρίσκεται στο πλευρό του προέδρου κ. Κασσελάκη. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου δεν υπήρχε οργανωμένη αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του προέδρου, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καλαϊτζάκης.

Η κατάσταση που επικράτησε στο συνέδριο ήρθε για να διαψεύσει τις φήμες ότι υπάρχει διχόνοια ανάμεσα στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, τόνισε ο κ. Καλαϊτζάκης.

«Φαίνεται πως κάποιοι είχαν αποφασίσει να χρεώσουν μια ενδεχόμενη αποτυχία στις Ευρωεκλογές στον κ. Κασσελάκη, χωρίς όμως να έχει την παραμικρή ευθύνη ο ίδιος.»

Στο συνέδριο προτάθηκε να δημιουργηθεί ένα εκτελεστικό γραφείο γύρω από τον πρόεδρο προκειμένου να έχει την ευθύνη των πολιτικών αποφάσεων. Κλείνοντας, ο κ. Καλαϊτζάκης τόνισε πως ο πολιτικός χρόνος είναι λίγος μέχρι τις ευρωεκλογές γι’ αυτό πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις.

-

Η ομιλία του κ. Καλαϊτζάκη στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: