Ο Μουσταφά Κατραντζή αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη Ροδόπη

11:54 π.μ. - Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023
11:06 π.μ. - Δευ, 19/54/2023
Image: Ο Μουσταφά Κατραντζή αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη Ροδόπη

«Αποσύρομαι από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας» - «Αυτή είναι η διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε ο Σκέρτσος

Την απόσυρσή του από την εκλογική μάχη ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Ροδόπη, Μουσταφά Κατραντζή.

«Αποσύρομαι από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Η διαδρομή μου στην πολιτική όλα αυτά τα χρόνια είχε ως μοναδικό στόχο τη συνέχιση της αρμονικής συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Ροδόπη.

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας».

«Αυτή είναι η διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παραμένουν στις λίστες του και την επομένη των εκλογών μπορεί να κάθονται στα έδρανα της Βουλής μπορούν να μας πουν επιτέλους τι και ποιον εκπροσωπούν;», έγραψε στο Twitter αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του Κατραντζή ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος.

Όπως επισημαίνουν οι κύκλοι της ΝΔ, υπήρξε επικοινωνία του γραμματέα της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη, στην οποία, ο Μουσταφά Κατραντζή αμέσως ανταποκρίθηκε. Στην ανάρτηση μιλάει σαφώς για μουσουλμάνους και χριστιανούς, αναφέρουν.

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από τόσες εβδομάδες δεν εχουν βγει να πουν μια κουβέντα. Η διαφορά είναι σαφής. Αλήθεια θα πουν ποιον θα εκπροσωπούν στην ελληνική βουλή, όπως τους καλούμε τόσον καιρό;», υποστηρίζουν κύκλοι της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι στον κ. Κατραντζή είχε αναφερθεί την Κυριακή στη διακαναλική του συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραδεχόμενος εμμέσως ότι είχε ενημερωθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν τις εκλογές του Μαΐου για τους δύο υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη και τις σχέσεις τους με το τουρκικό προξενείο, είπε ότι στο έγγραφο που του απέστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ υπήρχε «σαφής αναφορά και για τον υποψήφιο της ΝΔ» ότι ήταν «στρατευμένος στα σχέδια της 'Αγκύρας και του τουρκικού προξενείου».

protothema.gr