Ο Ν. Παπαβασιλείου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο Α. Μαρκογιαννάκη

10:01 π.μ. - Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019
10:05 π.μ. - Πέμ, 02/01/2019
Image: Ο Ν. Παπαβασιλείου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο Α. Μαρκογιαννάκη

Για μια νέα, καλύτερη Κρήτη και ένα Λασίθι αντάξιο των προσδοκιών των κατοίκων του

Αγαπητές - Αγαπητοί,
Ζώ σε ένα Τόπο ξεχωριστό.
Με έντονες, φυσικού κάλλους εναλλαγές, με εξαιρετικό πολιτισμό.
Σε ένα Τόπο που παράγει. Σε ένα Τόπο που συμμετέχει δυναμικά στην οικονομία της Χώρας.
 
Και Ανθρώπους με όραμα, εργατικούς, δυνατούς, πρωτοπόρους και εξωστρεφείς με ιδιαίτερες παραδοσιακές καταβολές και ικανότητες.
Αλλά και σε ένα Τόπο που δεν τυγχάνει της άμεσης επιλογής, διαχείρισης και απόδοσης λύσεων στα λογής προβλήματα που αναμφισβήτητα, θα επέφεραν θετικό πρόσημο ανάπτυξης και προοπτικής.
Με τις σκέψεις αυτές, με πίστη και τη βεβαιότητα, ότι μπορούμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό για το Νομό Λασιθίου, αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη να συμπορευτούμε σε ένα αγώνα καλό με προτάσεις και συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για μια νέα, καλύτερη  Κρήτη και ένα Λασίθι αντάξιο των προσδοκιών των κατοίκων του. 
Στέκομαι με σεβασμό και ειλικρίνεια δίπλα σας και σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης.
 
 
Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα
 
 
Ο κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου γεννήθηκε το 1967 στο Ηράκλειο της Κρήτης.
 
Είναι Οικονομολόγος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών με Μεταπτυχιακές Σπουδές, κατόπιν υποτροφίας, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Επίσης, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στη Δημοσιογραφία και Επικοινωνία. 
 
Σύμβουλος Επιχειρήσεων, ο κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου έχει εργαστεί με επιτυχία και δραστηριοποιείται ως Στέλεχος στο χώρο της Υγείας.
 
Πολλές είναι οι διακρίσεις  για  το επιστημονικό του έργο και ιδιαίτερη ενεργή η συμμετοχή του στην εκπόνηση Μελετών Σκοπιμότητας – Βιωσιμότητας για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Περιφέρειας,  αλλά και γενικότερα.
 
Έχει αναπτύξει σημαντική συνδικαλιστική και πολιτική δράση σε Πανελλαδικό επίπεδο.
 
Οι συλλογές, η θάλασσα και η ποίηση αποτελούν στοιχεία  ενασχόλησή του στον ελεύθερο χρόνο του.
 
Είναι παντρεμένος με την κυρία Μαρία Μαστοράκη, Μεταφράστρια - Καθηγήτρια Γαλλικής και Ιταλικής Γλώσσας και έχουν μία κόρη.
 
 
 
 
Με αγάπη και εκτίμηση,
Νεκτάριος Παπαβασιλείου
ΜΒΑ - Οικονομολόγος