Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λασιθίου διοικητής νοσοκομείου! – Προσφυγή στη ΔΥΠΕ κατά του διορισμού του

12:13 μ.μ. - Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019
12:11 μ.μ. - Παρ, 29/13/2019
Image: Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λασιθίου διοικητής νοσοκομείου! – Προσφυγή στη ΔΥΠΕ κατά του διορισμού του

Στο Διαλυνάκειο Νοσοκομείο Νεάπολης, που διοικείται στην ουσία από Ίδρυμα, διοικητής τοποθετήθηκε ο… πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λασιθίου, Γιώργος Μπαρμπούνης

Τελικά, σε κάθε σχεδόν επιλογή νέου διοικητή νοσοκομείου, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας (με σύμφωνη γνώμη, φυσικά, του Κυριάκου Μητσοτάκη) τα έκανε μπάχαλο! Δεν είναι μόνο όσα έχουν γραφεί και ακουστεί για τον νέο διοικητή του ΠΑΓΝΗ ή τον Πατέρα στα Τρίκαλα.
Ούτε καν μόνο η καταγγελία για τον υποδιοικητή της ΔΥΠΕ Κρήτης και τις… «ιδιωτικές αντιλήψεις» του.
Στο Διαλυνάκειο Νοσοκομείο Νεάπολης, που διοικείται στην ουσία από Ίδρυμα, διοικητής τοποθετήθηκε ο… πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λασιθίου, Γιώργος Μπαρμπούνης! Αν είχε κάποια σχέση και το αντικείμενο, ίσως να μην υπήρχαν και τόσες γκρίνιες ή ενστάσεις (έγγραφες και πραγματικές). Όμως ο άνθρωπος είναι γεωπόνος και αμφισβητείται οποιαδήποτε σχέση της επιλογής με την αξιοκρατία. Κομματικό και μόνο είναι το κριτήριο, καθώς απλά τοποθετήθηκε διοικητής ο επικεφαλής της οργάνωσης της ΝΔ!
Μάλιστα στα μέσα ενημέρωσης έχουν γραφεί διάφορα σε σχέση με τη λειτουργία της ΝΟΔΕ επί δικής του προεδρίας. Ακόμα κι όχι η ΝΔ δεν πλήρωνε τους λογαριασμούς και της έκοψαν το ρεύμα!
Πάντως για την επιλογή του, πέραν από τις γκρίνιες μέσα στην οργάνωση, ειδικά από κομματικά στελέχη του χώρου της Υγείας, κατατέθηκαν και ενστάσεις στη ΔΥΠΕ Κρήτης! Μάλιστα σε μία περίπτωση γνωστό στέλεχος του χώρου της Υγείας, κατέθεσε ένσταση, κάνοντας λόγο για μια επιλογή που είναι προσβλητική για ένα μεγάλο τμήμα των υγειονομικών της ΝΔ.
candiadoc.gr