Ο ψηφιακός πάροχος της DIGEA στηρίζει το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ιεράπετρας

11:59 π.μ. - Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
11:03 π.μ. - Παρ, 29/59/2024
Image: Ο ψηφιακός πάροχος της DIGEA στηρίζει το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ιεράπετρας

Η Διοίκηση του ψηφιακού πάροχου της DIGEA επισκέφτηκε το ΕΕΕΕΚ Ιεράπετρας την Τετάρτη 20/03/24

Δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο στην πράξη, η Διοίκηση του ψηφιακού πάροχου της DIGEA επισκέφτηκε το ΕΕΕΕΚ Ιεράπετρας συνοδευόμενη από την παρουσία του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας κ. Αθανάσιου Κατσαγκόλη, του Συμβούλου Ειδικής Αγωγής κ. Ιωάννη Νοβάκου, του εντεταλμένου Αντιδημάρχου Παιδείας Δήμου Ιεράπετρας κ Σκουλούδη Ανδρέα και της Προέδρου της Α΄θμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Άννας Αιβαλιώτη.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 20/03/24, επισκέφτηκαν τις σχολικές εγκαταστάσεις του ΕΕΕΕΚ, γνώρισαν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, συμμερίστηκαν τις ανάγκες του σχολείου, προβληματίστηκαν και συζήτησαν αναφορικά με τις προσπάθειες βελτίωσης της ποιότητας εκπαίδευσης της Ειδικής Αγωγής.

Η πρωτοβουλία τους αυτή συνοδεύτηκε από την ευγενική χορηγία διαδρόμου γυμναστικής, φορητού υπολογιστή και ατομικών δώρων προς τους μαθητές. Παραβλέποντας τις δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που έχουν επέλθει, απέδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών δομών και ιδιαίτερα όσον αφορά τους μαθητές με ιδιαιτερότητες.

Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση του ψηφιακού παρόχου της DIGEA για την ευαισθησία και την προσφορά της, δίνοντας το παράδειγμα ότι υπερβαίνοντας εμπόδια και κοινωνικά στερεότυπα, ανοίγουμε τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Η Διευθύντρια

Δέσποινα Βοσκοπούλη