Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος επισκέφθηκε τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως

9:55 μ.μ. - Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018
09:11 μ.μ. - Τετ, 07/55/2018
Image: Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος επισκέφθηκε τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως

Στην Ιερά Μονή Βρυωμένου Ιεράπετρας

Πρόκειται για τη δεύτερη κατασκηνωτική περίοδο, κατά την οποία  φιλοξενούνται 60 αγόρια ηλικίας 10 έως 15 ετών, ακολουθώντας ένα πλούσιο πρόγραμμα αληθινής ψυχαγωγίας. Προηγήθηκε η κατασκηνωτική περίοδος των κοριτσιών, την προηγούμενη εβδομάδα, κατά την οποία συμμετείχαν 65 μαθήτριες από όλη την περιφέρεια της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας.
 
Ο υπεύθυνος των Κατασκηνώσεων Αιδεσιμολ. π. Ιωάννης Τράκος, υποδέχθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, ο οποίος παρακάθισε στο μεσημεριανό γεύμα και συνομίλησε με τα παιδιά.
Όπως τόνισε ο Σεβασμιώτατος, ο ιστορικός και ιερός αυτός χώρος που κάποτε έσφυζε από ζωή, ως μοναστήρι, μπορεί να μην διαθέτει μεγάλες ανέσεις, προσφέρει όμως την άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον και την ευκαιρία της ομαδικής ζωής. 
 
Στο τέλος ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος προσέφερε σε όλα τα παιδιά σταυρούς και άλλα ενθύμια από τον Πανάγιο Τάφο, από την πρόσφατη προσκυνηματική εκδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας στους Αγίους Τόπους, υπό την καθοδήγησή του.