O Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κυρίλλος στον αγώνα ποδοσφαίρου για την ενίσχυση του Γηροκομείου Ιεράπετρας

3:15 μ.μ. - Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016
03:12 μ.μ. - Πέμ, 22/15/2016
Image: O Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κυρίλλος στον αγώνα ποδοσφαίρου για την ενίσχυση του Γηροκομείου Ιεράπετρας

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, το απόγευμα της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος παρακολούθησε στο Βουζουνεράκειο στάδιο τον φιλικό αγώνα ποδοσφαιρου

Μεταξύ των τοπικών ομάδων της Αναγέννησης και του Ο.Φ.Ιεράπετρας, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη της δομής του Γηροκομείου Ιεράπετρας.
Ο πρόεδρος του “Συλλόγου φίλων ατόμων τρίτης ηλικίας Ορφανουδάκειου Γηροκομείου Ιεράπετρας” κ. Γιώργος Αγγελάκης καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, τονίζοντας ότι συμπαραστέκεται έμπρακτα στο έργο του συλλόγου για τη στήριξη του Γηροκομείου της πόλης, μιας σημαντητικής και σπουδαίας δομής για την περιοχή της Ιεράπετρας.
 
Παρέστησαν ακόμη ο Βουλευτής Λασιθίου κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο  πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. του Δήμου Ιεραπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως στο Δήμο Ιεράπετρας κ. Γεώργιος Προϊστάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αντώνιος Πετράς, κ. Ηλίας Νταραράς, ο Αρχηγός του Περιφερειακού Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού κ. Ανδρέας Μαμαντοπουλος, τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο ομάδων και αρκετοί θεατές.