Ο Σπύρος Δανέλλης παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης "Η Κρήτη μας αλλιώς"

9:32 μ.μ. - Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023
09:08 μ.μ. - Τετ, 23/32/2023
Image: Ο Σπύρος Δανέλλης παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης "Η Κρήτη μας αλλιώς"

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου.

Την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης "Η Κρήτη μας αλλιώς"  παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Σπύρος Δανέλλης.

Η εκδήλωση, όπου ο κ. Δανέλλης ανέλυσε τις θέσεις του και τις προτάσεις του για την αυτοδιοίκηση, πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Δανέλλης τόνισε:

"Θέλουμε μια Κρήτη ανοικτή στον κόσμο, παράγοντα ειρήνης και συν-ανάπτυξης των χωρών της Ανατολικής Μεσογείου, θέλουμε μια Κρήτη με δικαιοκρατική αντίληψη, δίχως διακρίσεις και αποκλεισμούς, στηρίζουμε την Κρήτη της υγιούς και καινοτόμου επιχειρηματικότητας στη βάση ίσων ευκαιριών και κανόνων για όλους, αγωνιζόμαστε για μια Κρήτη με οικολογικό προσανατολισμό, παραγωγική αντίληψη και κοινωνική ευαισθησία, οραματιζόμαστε μια άλλη Κρήτη με ενιαία κι όχι αποσπασματική λογική τόσο σε στρατηγικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο καθημερινότητας, για την αντιμετώπιση των άμεσων προβλημάτων και την αξιοποίηση των ευκαιριών"

hxonews

Επίσης, σημείωσε:

"Διεκδικούμε την Κρήτη της πολύτιμης κοινωνικής τεχνογνωσίας, που πάντα φρόντιζε για την αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου με το περιβάλλον. Είναι αυτή η Κρήτη που αντιστέκεται στη λεηλασία, στην αρπαχτή, στον εκβαρβαρισμό, στη χυδαιότητα, στην πολιτισμική αποσάθρωση, στην κατασπατάληση πόρων, στην ευνοιοκρατία, στον πελατειασμό, στην ισοπέδωση και στη χυλοποίηση, στην παραβατικότητα, στην αμορφωσιά"

Εκεί βρέθηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην βουλευτές, πρώην υποψήφιοι βουλευτές, μέλη της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ και αρκετός κόσμος.

hxonews

Θυμίζουμε ότι, όπως είχε γίνει γνωστό ήδη από τα τέλη Ιουλίου, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ έλαβε την απόφαση να στηρίξει την υποψηφιότητα Δανέλλη για την Περιφέρεια Κρήτης.

hxonews

Πηγή: Cretalive