Ο συνδυασμός «Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο» συγχαίρει τον Δήμο Ιεράπετρας για την επιτυχή διεξαγωγή του Final-4 στο Βόλεϊ

1:27 μ.μ. - Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
01:04 μ.μ. - Δευ, 22/27/2019
Image: Ο συνδυασμός «Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο» συγχαίρει τον Δήμο Ιεράπετρας για την επιτυχή διεξαγωγή του Final-4 στο Βόλεϊ

Η Ιεράπετρα στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντός σε όλη την Ελλάδα το διήμερο των αγώνων

 
Ο συνδυασμός "Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο" συγχαίρει τον Δήμο Ιεράπετρας για την επιτυχή διεξαγωγή του Final-4 κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών στο Βόλεϊ. Επίσης ευχαριστεί την Περιφέρεια Κρήτης για την γενικότερη στήριξη τής διοργαργάνωσης , τα σώματα ασφαλείας, τις εθελοντικές οργανώσεις αλλά και τους επιχειρηματίες της περιοχής μας για την πολύτιμη βοήθεια τους σε αυτό το εγχείρημα.
 
​ Ξεχωριστό όμως ρόλο στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής του Βόλεϊ, έπαιξε η Γυμναστική Ένωση Ιεράπετρας​ (Γ.Ε.Ι) όπου, με πρωτοβουλία τους, προτείναν στην Ε.Ο.ΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαιρισης) την πόλη μας για αυτη την διεξαγωγή,​ βάζοντας την Ιεράπετρα στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντός σε ολη την Ελλαδα, αυτό το διήμερο. 
 
Θερμά συγχαρητήρια στην Γ.Ε.Ιεράπετρας για αυτό, αλλα κυρίως για την επιμονή και αγωνιστικότητα τους, 30 χρόνια τωρα , ωστε το Βόλεϊ​ να καταξιωθεί σε όλες τις ηλικιες στην περιοχή μας.