Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας καλεί φορείς και ιδιώτες να ενισχύσουν το Νοσοκομείο

7:59 π.μ. - Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020
07:04 π.μ. - Τετ, 01/59/2020
Image: Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας καλεί φορείς και ιδιώτες να ενισχύσουν το Νοσοκομείο

Βασικός στόχος η δημιουργία Μονάδας Αρνητικής Πίεσης και η αγορά υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Η πρωτόγνωρη σε όλους οδυνηρή περιπέτεια της πανδημίας από τον Covid 19 προκάλεσε την αμηχανία του άγνωστου, την αγωνία και τον φόβο για το τι επέρχεται τις επόμενες μέρες, ακόμα και την απογοήτευση σε πάρα πολλούς , ότι δεν μπορούμε να αμυνθούμε στη μεγάλη μεταδοτικότητα αυτού του ιού. Όμως ΜΠΟΡΟΥΜΕ και θα το πράξουμε. Με ατομική και συλλογική ευθύνη. Υπόψη ότι για την καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας , αλλά και για να προστατευθούν περισσότερο εργαζόμενοι και πολίτες, αναγκάζονται όλα τα νοσοκομεία να λειτουργούν μόνο για επείγοντα περιστατικά.Συμμεριζόμενοι την άποψη ότι κάθε ευαίσθητος επαγγελματίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το κοινωνικό σύνολο και έχοντας γνώση της μέχρι τώρα θετικής στάσης σας σε παρόμοια αιτήματα, σας προσκαλούμε για άλλη μια φορά σε συνεργασία στην αντιμετώπιση της επέλασης του κορωνοϊού.

Βασικός στόχος μας είναι η δημιουργία Μονάδας Αρνητικής Πίεσης και η αγορά υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ώστε να είμαστε καλά προετοιμασμένοι στο φονικό ιό.Όσο περισσότερο αλώβητοι μείνουμε τόσο κερδισμένοι θα είμαστε όλοι, για μια καλύτερη συνέχεια.Απευθύνουμε έκκληση στον φορέα σας για τη συμμετοχή σας, με οποιοδήποτε τρόπο εσείς κρίνετε σκόπιμο, στην προσπάθειά στήριξης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας στην κάλυψη των τεράστιων αναγκών του, στηρίζοντας έτσι τους εργαζόμενους σε αυτό. Συμπαραστέκεστε με τον τρόπο σας στην κοινωνία των πολιτών της ευρύτερης περιοχής , που τόσα χρόνια σας τιμά.Με μικρό συμβολικό ποσό ή μεγαλύτερο ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε φορέα ή ιδιώτη , στέλνουμε το μήνυμα ότι δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια για να δεχθούμε τις συνέπειες αυτού του αόρατου εχθρού.

Για το σκοπό αυτό διοργανώνουμε ένα άτυπο ραδιομαραθώνιο στην Ιεράπετρα , όπως έχουμε ανακοινώσει, την Τρίτη 7 Απριλίου. Ηλεκτρονικά με e-banking μπορείτε να καταθέσετε την προσφορά σας στο λογαριασμό του Συλλόγου μας (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ) στη EURO BANK 0026 0164.23.0200470403 μεΙΒΑΝ : GR 390260164 00002302 00470403.θα έχετε τις παρακάτω μορφές δημόσιας αναγνώρισης : Διαδικτυακή προβολή του ευχαριστηρίου στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Συχνές δημοσιεύσεις και αναφορές σε Τοπικά Μ.Μ.Ε. Εκδήλωση επιβράβευσης όσων συνέβαλαν στην υλοποίηση του στόχου μας.Περισσότερες πληροφορίες για την οργάνωση και λειτουργία του Συλλόγου μας μπορείτε να βρείτε στο διαδικτυακό τόπο : http://www.filoi-nosokomeiou-ierapetras.gr/

Προσδοκώντας για τη θετική σας ανταπόκριση, σας ευχαριστούμε θερμά.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ανδρέας Μαμαντόπουλος

Ο Γραμματέας

 Χαράλαμπος Κανάκης