Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας συμμετέχει στο Παγκρήτιο Συλλαλητήριο για την υγεία

12:55 μ.μ. - Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023
12:11 μ.μ. - Τρί, 28/55/2023
Image: Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας συμμετέχει στο Παγκρήτιο Συλλαλητήριο για την υγεία

Τι αποφασίστηκε στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

(Από το πρακτικό της συνέλευσης)

Σε κλίμα σύμπνοιας πραγματοποιήθηκε χθες η έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Προηγήθηκε η τοποθέτηση του Συλλόγου με βάση έγγραφα αρχείου για το παλλαϊκό αίτημα για ένα σύγχρονο Εθνικό Σύστημα Υγείας δωρεάν για όλους τους κατοίκους αυτής της χώρας, ενώ ταυτόχρονα τονίστηκε η εξάρτηση και η αναγκαιότητα του τόπου μας από το δικό μας Νοσοκομείο. Παρουσιάστηκε επίσης ο φάκελος «Νοσοκομείο Ιεράπετρας» όπως εκπονήθηκε και εκτυπώθηκε από τον Σύλλογο μας. Υπήρξαν προτάσεις και εποικοδομητικός διάλογος. Με βάση τις προτάσεις αυτές αποφασίστηκε στις ούτως ή άλλως ανοικτές συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, να προσκαλούνται και να συμμετέχουν εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων (αγρότες, έμποροι, τουρισμός, εστίαση κλπ), η δημοτική αρχή και οι πρόεδροι κοινοτήτων, όπως και εκπρόσωποι άλλων συλλογικοτήτων, αλλά και κάθε συντοπίτης μας που το επιθυμεί. Ήδη υπήρξε ενδιαφέρον από τους παρευρισκόμενους και έγινε καταγραφή στοιχείων επικοινωνίας μαζί τους για σχετική ενημέρωση. Υπήρξαν επίσης προτάσεις για τρόπους και μεθόδους προώθησης και προβολής των θέσεων και αιτημάτων μας, που θα συζητηθούν για να αρχίσουν να υλοποιούνται στις επόμενες συνεδριάσεις μας. Προτάσεις επίσης υπήρξαν για τη πιο σωστή λειτουργία στους χώρους αναμονής του Νοσοκομείου (εκτός ημερήσιας διάταξης) τις οποίες θα μεταφέρουμε προς τη διοίκηση του Νοσοκομείου.

Τονίστηκε κυρίως η μεγάλη σημασία συμμετοχής μας στο Παγκρήτιο Συλλαλητήριο για την υγεία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο. Ο Σύλλογος θα διαθέσει πούλμαν για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν με δικό τους μέσο, γι’ αυτό καλεί όσους το επιθυμούν να επικοινωνούν είτε με τους εκπροσώπους της Επιτροπής Αγώνα, είτε με το τηλέφωνο 6996685164 της κυρίας Μιράντας Κατσαβδάκη

Επίσης ενημερώσαμε ότι θα συμμετέχουμε στη μονοθεματική για την υγεία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 1/12/23, και καλέσαμε τον κόσμο να παραστεί.

Μετά την καταγραφή συμπολιτών μας που επιθυμούν να συμμετέχουν και να συμβάλλουν στις επιτροπές δράσης του Συλλόγου μας, ολοκληρώθηκε η συνέλευση.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος 

Ανδρέας Μαμαντόπουλος

Η Γ.Γραμματέας

Πόπη Δασκαλάκη