Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας για τις διαδικασίες του 4ου Συνεδρίου

7:56 π.μ. - Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024
07:01 π.μ. - Παρ, 26/56/2024
Image: Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας για τις διαδικασίες του 4ου Συνεδρίου

Ανοιχτά τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας από 18:30 έως 21:00

Το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με βάση την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος αποφασίσθηκε να διεξαχθεί στις 23-24-25 Φεβρουαρίου 2024.

Το έκτακτο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελεί την αφετηρία για τη νέα εποχή του κόμματος και την οικοδόμηση μιας νέας σχέσης με την κοινωνία. Ένα Συνέδριο ανοιχτό στην κοινωνία,  στα μέλη και τις/τους ψηφοφόρους μας, σε κάθε αριστερό, προοδευτικό δημοκρατικό πολίτη. Μια ανοικτή διαδικασία με επίκεντρο τις ανάγκες, τις ελπίδες  και το μέλλον της κοινωνίας και της χώρας, που θα δίνει προοδευτική διέξοδο, όραμα και προσανατολισμό για μια Ελλάδα με δίκαιη κοινωνία. Οι αξίες και οι αρχές μας για ελευθερία, ισότητα, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη αποτελούν σταθερή μας πυξίδα σε ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο κόσμο. 

Δικαίωμα  ψήφου στις προσυνεδριακές διαδικασίες και δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις εκλογές για την ανάδειξη νέων Συντονιστικών των Οργανώσεων Μελών, νέων Νομαρχιακών Επιτροπών, αλλά και την εκλογή Συνέδρων, έχουν όσες και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στις λίστες του κόμματος μέχρι και το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 είτε μέσω του isyriza, είτε στα γραφεία του κόμματος που βρίσκονται στην περιοχή της κατοικίας τους.

Τα γραφεία της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ιεράπετρας από την Δευτέρα  και από τις 18:30 έως 21:00 θα είναι ανοικτά καθημερινά για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση. 

Το συντονιστικό της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ιεράπετρας