Ο χάρτης με τις λακκούβες στην Ιεράπετρα... με τη ματιά ενός πολίτη

12:31 μ.μ. - Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017
12:08 μ.μ. - Σάβ, 05/31/2017
Image: Ο χάρτης με τις λακκούβες στην Ιεράπετρα... με τη ματιά ενός πολίτη

Ένας ιδιαίτερος τρόπος ανάδειξης του προβλήματος

Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε ένας πολίτης της Ιεράπετρας προκειμένου να αναδείξει το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην πόλη με τις δεκάδες λακκούβες που υπάρχουν σε αρκετούς δρόμους. Επάνω σε έναν χάρτη  σημείωσε τα σημεία όπου κανείς κινδυνεύει να πέσει… επάνω σε αυτές. 
 
Ο κ. Σγουρός που ανάρτησε το σχόλιο στο Facebook, σχολιάζει :
«Χτες βράδυ στη δουλειά με δυο-τρεις κούρσες μέσα στη πόλη στους πιο πολυσύχναστους οδούς της Ιεραπετρας με απλού υπολογισμούς μέτρησα γύρο στις «30»! λακκούβες τις οποίες σημείωσα πρόχειρα σε ένα χάρτη τις πόλης που βλέπετε τον οποίο είχα στο αμάξι.
Θα ζητήσω συγνώμη αν μου διέφυγε καμία ή δεν έτυχε να περάσω από τη γειτονιά σας να σημειώσω περισσότερες, απλά σημείωσα μόνο από οδούς που πέρασα και μόνο ΛΑΚΟΥΒΕΣ πάνω από 40-50εκ διάμετρο και 10-15εκ βάθος.
Η λίστα δεν περιλαμβάνει φρεάτια και σχάρες ομβρίων (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ……..)»
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι μιλώντας στον ΗΧΩ fm 99,8 και την πρωινή εκπομπή Καλημέρα Λασίθι ο αντιδήμαρχος κ. Μάνος Λουτσέτης ανέφερε ότι κυρίως λόγω καιρικών συνθηκών είχε αναβληθεί περίπου 6 φορές  η εκτέλεση της εργολαβίας για να κλειστούν οι λακκούβες , ευελπιστούν ότι σύντομα ίσως και σήμερα ξεκινήσουν οι εργασίες.