Ο υπέροχος Γιάννης Πλούταρχος αποκλειστικά στον Ηχώ 99,8

11:58 π.μ. - Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022
11:07 π.μ. - Παρ, 29/58/2022
Image: Ο υπέροχος Γιάννης Πλούταρχος αποκλειστικά στον Ηχώ 99,8

Τι θα ακούσουμε στη συναυλία της Δευτέρας 1 Αυγούστου στην Ιεράπετρα

Μια όμορφη μουσική βραδιά με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει υπόσχεται ο Γιάννης Πλούταρχος και οι συνεργάτες του στη συναυλία που θα δοθεί τη Δευτέρα 1 Αυγούστου στην Ιεράπετρα. Μαζί του, τα παιδιά του Γιώργος Κοκοσαίος και Κατερίνα, μια συνεργασία που πραγματικά τον συγκινεί και με ευαισθησία μιλά για αυτή.

Για τη συναυλία αλλά και την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στους «δρόμους» της μουσικής ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι όλο αυτό έρχεται, όταν αγαπάς αυτό που κάνεις , όταν σέβεσαι τον κόσμο. Έχω κατανοήσει τι μου έχει δοθεί στη ζωή και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και ευθύνη για αυτό. Και δεν είναι κάτι εύκολο. Αγαπούσα το τραγούδι από παιδί αλλά όλο αυτό που μου δόθηκε ήταν ένα δώρο που δεν περίμενα. Μια πορεία 30 ετών που χτίστηκε με υπομονή, κόπο, αγώνα, χωρίς εγωισμό και με τη στήριξη της οικογένειας μου , σημείωσε ο κ. Πλούταρχος.

Ιδιαίτερη η αναφορά του, που αλλού… στα παιδιά του και τη μουσική τους συνεργασία.

Προς το παρόν λέει μια πατρικά αισθήματα, η συνεργασία με τα δυο παιδιά. Τον Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα. Τα παιδιά έχουν ζήσει σε ένα σπίτι μουσικό, έχουν γνωρίζει τη δουλειά στα μαγαζιά, στις συναυλίες. έχουν ζήσει τα διάφορα στάδια της μουσικής από τη δημιουργία ως και την απόδοση. Απέχει βέβαια να το βλέπεις ως παρατηρητής από το να το βιώνεις. Εκείνα θα αποφασίσουν τι θέλουν στη ζωή τους και ωσ οικογένεια είμαστε κοντά στις αποφάσεις τους, ανέφερε ο αγαπημένος καλλιτέχνης