Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μαλλιωτάκης με την παράταξη «Ιεράπετρα Μαζί για τον τόπο μας» στον Ηχώ 99,8

12:58 μ.μ. - Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023
12:09 μ.μ. - Τετ, 13/58/2023
Image: Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μαλλιωτάκης με την παράταξη «Ιεράπετρα Μαζί για τον τόπο μας» στον Ηχώ 99,8

Οι προτάσεις για τον τομέα του αθλητισμού και τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη – Τι ανέφερε για τις εξελίξεις στην ομάδα του ΟΦΙ με την ιδιότητά τους ως πρόεδρος του Δ.Σ. του ερασιτέχνη ΟΦΙ

Συνέντευξη για τις εξελίξεις στην ομάδα του ΟΦΙ και την επόμενη μέρα μετά την πρόσφατη συνέλευση παραχώρησε σήμερα στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΟΦΙ κ. Γιάννης Μαλλιωτάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ιεράπετρα Μαζί για τον τόπο μας»

Ειδικότερα για την ομάδα του ΟΦΙ αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια στην Super League 2 και στις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στην πορεία με συνέπεια να οδηγηθεί στη διάλυση της ΠΑΕ ΟΦΙ με οικονομικές εκκρεμότητες που εκτίμησε ότι θα διευθετηθούν από την διοίκηση και κυρίως τον πρόεδρο. Εξέφρασε την πικρία ότι ο ο πρόεδρος κ. Χηνόπουλος δεν αποχώρησε εγκαίρως ώστε η ομάδα να κάνει τις διαδικασίες για να παραμείνει στη Γ΄Εθνική. Επισημαίνοντας κατόπιν ότι μετά την συνέλευση της περασμένης Δευτέρας υπάρχει αισιοδοξία, ο κόσμος δείχνει ότι είναι στο πλευρό της ομάδας και των ακαδημιών ώστε να προετοιμαστεί το έδαφος για την επόμενη περίοδο αφού η χρονιά που είναι μπροστά θα είναι χρονιά προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Σχολίασε ακόμη ότι από πλευράς δημοτικής αρχής θα μπορούσε να είχε γίνει μια διαφορετική συντήρηση στο Βουζουνεράκειο στάδιο και να εξελιχθούν με πιο γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες στο γήπεδο του Κάτω Χωριού.

Μίλησε στη συνέχεια για την υποψηφιότητά του λέγοντας ότι θα ήθελε να προσφέρει στον τομέα του αθλητισμού, σημείωσε ότι θα έπρεπε να αλλάξει όψη και να γίνουν αναγκαίες παρεμβάσεις στο παραλιακό γυμναστήριο για την ασφάλεια αθλητών και πολιτών, για να σταθεί στη συνέχεια σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα του πολίτη καταθέτοντας τις δικές του προτάσεις.