Ο Υπουργός Τουρισμού επισκέπτεται το Ν. Λασιθίου

11:06 π.μ. - Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022
11:07 π.μ. - Τρί, 12/06/2022
Image: Ο Υπουργός Τουρισμού επισκέπτεται το Ν. Λασιθίου

Πολυμελές κυβερνητικό κλιμάκιο πρόκειται να επισκεφθεί και να περιοδεύσει στο Νομό Λασιθίου, την Πέμπτη 14 Ιουλίου

Επικεφαλής του κλιμακίου θα είναι ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, θα συνοδεύεται από τον Μάριο Θεμιστοκλέους Γ. Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, τον Γ. Γραμματέα Μεταφορών Ιωάννη Ξιφαρά και από τους βουλευτές, Α΄ Θεσσαλονίκης Δημήτρη Κούβελα, Καβάλας Μακάριο Λαζαρίδη και Ηλείας Ανδρέα Νικολακόπουλο.

Την επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας Γεώργιος Μπαρμπούνης, ο οποίος διευκρίνισε χθες ότι το πρόγραμμα της επίσκεψης δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί στις λεπτομέρειές του, σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν έχει αποφασιστεί αν ο υπουργός και τα άλλα κυβερνητικά και κοινοβουλευτικά στελέχη θα ταξιδέψουν αφικνούμενοι αεροπορικώς στη Σητεία ή στο Ηράκλειο. Αυτό θα προσδιορίσει και το χρόνο επίσκεψης στις τρεις μεγάλες πόλεις του νομού.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά, ύστερα από πάρα πολλά χρόνια, τον Άγιο Νικόλαο που αποτελεί τη «ναυαρχίδα» του Κρητικού Τουρισμού και έδρα της μιας εκ των δύο βασικών Σχολών Τουριστικών Σπουδών, που εποπτεύει το υπουργείο, επισκέπτεται επισήμως ένας Υπουργός Τουρισμού! Είναι ένα σημαντικό γεγονός, που ελπίζουμε να έχει και τους προσδοκώμενους καρπούς, δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετά ζητήματα που αφορούν το τουριστικό προϊόν, αλλά και τη λειτουργία της ΑΣΤΕΚ, για τα οποία κατά καιρούς έχουν κατατεθεί συγκεκριμένες προτάσεις, που αναμένουν συγκεκριμένες λύσεις.

Ανακοίνωση που θα προσδιορίζει ακριβώς τις κινήσεις του κυβερνητικού κλιμακίου αναμένεται να δημοσιευτεί από την Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας σύντομα.

anatolh.com