ΟΦΙ-Διαγόρας δηλώσεις προπονητών

7:18 μ.μ. - Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021
07:01 μ.μ. - Σάβ, 16/18/2021
Image: ΟΦΙ-Διαγόρας δηλώσεις προπονητών

ΟΦ Ιεράπετρας-Διαγόρας 1-1: Ιστορικός βαθμός στην πρεμιέρα

Τον πρώτο της βαθμό στην Super League 2 πήρε η Ιεράπετρα που έμεινε στο 1-1 με τον Διαγόρα

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΟΦ Ιεράπετρας ήταν αρκετά νευρικός στο παιχνίδι του, ενώ από την άλλη ο Διαγόρας αρκετές στιγμές του παιχνιδιού, «περίμενε» πίσω από την μπάλα κάθε λάθος των γηπεδούχων για να το εκμεταλλευτούν, κάτι που έκαναν σε αρκετές περιπτώσεις.

Το γκολ άνοιξε στο 14’ ο Μπαστάκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ένα πέναλτι που είχε κερδίσει ο Σμυρλής μετά από μαρκάρισμα του Βογιατζή. Ενώ στο 31’ οι φιλοξενούμενοι, έχασαν μία ακόμα σημαντική ευκαιρία, όταν μετά από κόρνερ του Ντορίβα, ο Ρουγκαλάς από κοντά «ανάγκασε» τον Παπαδόπουλο σε εντυπωσιακή επέμβαση. Ένα λεπτό αργότερα ο ΟΦΙ απείλησε με τον Κόστα όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 34’ δοκάρι για τον Διαγόρα, μετά από σουτ του Λινάρδου.

Στην επανάληψη, μόλις στο 1ο λεπτό ο Λινάρδος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί λάθος γύρισμα του Ζήση, όμως ο Παπαδόπουλος πρόλαβε να απομακρύνει πριν γίνουν απειλητικοί οι Ροδίτες και ένα λεπτό αργότερα ο Κόστα απείλησε με μακρινο σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Τελικά η Ιεράπετρα βρήκε τη λύση και στο 70ο λεπτό ο Γκίνης έγραψε το 1-1 για την ομάδα του που ήταν και το τελικό σκορ.

ΟΦΙ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος, Καψάλης(58′ Μπαράτα), Σμίλτος, Μασαουάρο, Ζήσης, Λεμονής, Βογιατζής(58′ Πριόνας), Γκίνη, Φουάσης, Κούστα(87′ Καλλιμάνης), Κόστα(69′ Γκούφας).

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης(78′ Δημητρούλας), Κοντοχήστος, Ρουγκαλάς, Σελινιωτάκης, Ντορίβα, Μασούρας(78′ Αθανασίου), Σμυρλής(70′ Μανωλάκης), Μπαστάκος, Λινάρδος(70′ Αυγενικού), Γεωργίου(85′ Ζόρντι).

Πηγή ON SPORTS