Οι δάσκαλοι της Ιεράπετρας στην πανελλαδική απεργία

10:44 π.μ. - Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016
10:07 π.μ. - Τρί, 12/44/2016
Image: Οι δάσκαλοι της Ιεράπετρας στην πανελλαδική απεργία

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιεράπετρας "Μαρία Λιουδάκη" καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά στην Πανελλαδική απεργία της Πέμπτης 8 Δεκέμβρη

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιεράπετρας "Μαρία Λιουδάκη" καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά στην Πανελλαδική απεργία της Πέμπτης 8 Δεκέμβρη για να δείξουμε την αντίθεσή μας στις μνημονιακές πολιτικές που δεν έχουν τέλος και συνεχίζουν να σχεδιάζονται και να εφαρμόζονται στις πλάτες ανέργων, εργαζόμενων και συνταξιούχων φτωχοποιώντας τους ακόμη περισσότερο. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑνΕλ παρά το ότι εκλέχτηκε με τη δέσμευση ότι θα βάλει τέρμα στο νεοφιλελεύθερο μνημονιακό κατήφορο συνεχίζει την ίδια πολιτική με τους προκατόχους της, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. 
 
Η προσπάθεια ιδιωτικοποίησης - στην πραγματικότητα εκποίησης - κάθε τομέα και υπηρεσίας που μπορεί να είναι κερδοφόρος για τους αγοραστές συνεχίζεται. Σχεδιάζεται αλλαγή στις σχέσεις εργασίας των εργαζομένων στο δημόσιο με την όλο και περισσότερο ελαστικοκοποίησή τους, την ανυπαρξία προσλήψεων σε ευαίσθητους τομείς όπως η υγεία, η πρόνοια και η εκπαίδευση και μεθοδεύεται η αλλαγή στη συνδικαλιστική νομοθεσία με σκοπό τον περιορισμό του δικαιώματος της απεργίας. 
 
Για να βγούμε από αυτή τη ζοφερή κατάσταση υπάρχει μόνο ο δρόμος του αγώνα και των διεκδικήσεων των δίκαιων αιτημάτων μας ως εργαζομένων στην εκπαίδευση. Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στην Πανελλαδική Πανεργατική Παν-υπαλληλική αυριανή απεργία. 
Το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ συμμετέχει στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου την Πέμπτη στις 11 το πρωί. Για το σκοπό αυτό λεωφορείο θα ξεκινήσει από το λιμάνι της Ιεράπετρας στις 8 και μισή το πρωί αύριο Πέμπτη για τη μεταφορά στο Ηράκλειο. 
Για το Δ. Σ. 
Ο Πρόεδρος 
Γιάννης Πασπαράκης 
Η Γενική Γραμματέας 
Κυριακή Κουρούπη