Οι προτεραιότητες και οι στόχοι του νέου Συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας

10:25 π.μ. - Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021
10:03 π.μ. - Τετ, 31/25/2021
Image: Οι προτεραιότητες και οι στόχοι του νέου Συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας

Ο Πανταζής Σιμόπουλος στον Ηχώ 99,8 και οι Ομάδες Μελών που θα συσταθούν

Με στόχο να βρεθούν κοντά στους πολίτες επιδιώκοντας την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής τους, προτείνοντας λύσεις μέσα από τη δική τους οπτική, τα μέλη του Συντονιστικού ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας θα επιχειρήσουν να διεκδικήσουν λύσεις σε μια σειρά προβλημάτων.

Ο Συντονιστής κ. Πανταζής Σιμόπουλος μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι αφουγκράζονται τα προβλήματα της κοινωνίας και παράλληλα οργανώνουν ομάδες που θα συμβάλλουν στην κατάθεση προτάσεων και εξεύρεσης λύσεων. Είναι σημαντικό ότι μέσα από τις διαδικτυακές διαδικασίες, νέα μέλη προσέγγισαν τις Ομάδες Μελών και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Σε ότι αφορά στα ζητήματα που απασχολούν την Ιεράπετρα και όχι μόνο, αναφέρθηκε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, την υγεία και το Νοσοκομείο, μίλησε για τον θάνατο του εμποράκου, τα προβλήματα στους ξενοδοχοϋπαλλήλους, τους εργαζόμενους στη εστίαση κ.α. εκφράζοντας μάλιστα την αντίθεσή του για τον τρόπο με τον οποίο το κυβερνών κόμμα αντιμετωπίζει τα θέματα. Μίλησε και για την εξέλιξη της πανδημίας επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση δεν προχώρησε στην ενίσχυση του ΕΣΥ. Έκανε αναφορά και σε αγροτικά θέματα και στάθηκε στην προσαγωγό διώρυγα Μύρτου, ένα σημαντικό έργο που όμως δεν προχωρά όπως θα έπρεπε, όπως είπε . Έκανε ακόμα αναφορά στον ΒΟΑΚ, τις ΑΠΕ, τους δασικούς χάρτες , τη νήσο Χρυσή και τις περιοχές Natura, δίνοντας το στίγμα των θέσεων τους.

Κλείνοντας ο κ. Σιμόπουλος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τις δημοκρατικές του διαδικασίες με τηλεδιασκέψεις. Υπήρχε μεγάλη συμμετοχή, έγινε διαβούλευση, υπήρξε επαφή με φορείς και από εδώ και πέρα μέσα από τις ομάδες εργασίες που έχουν συσταθεί ή συστήνονται θα συνεχιστούν οι επαφές ώστε να προκύψουν προτάσεις που θα αποτελέσουν το αντικείμενο των διεκδικήσεων.