Οικογένειες με παιδιά χωρίς τα απαραίτητα στην Ιεράπετρα

8:54 π.μ. - Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
08:11 π.μ. - Πέμ, 26/54/2020
Image: Οικογένειες με παιδιά χωρίς τα απαραίτητα στην Ιεράπετρα

Η ΕΔΙΚ και η ομάδα Χαρίζω Μόνο Κρήτη ενώνουν δυνάμεις για τον συνάνθρωπο - Πως μπορούμε να βοηθήσουμε

Η ΕΔΙΚ Ιεράπετρας και η διαδικτυακή ομάδα Χαρίζω Μόνο Κρήτη ενώνουν δυνάμεις και με εμπιστοσύνη και εχεμύθεια στέκονται κοντά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Εκ μέρους της ΕΔΙΚ ο πρόεδρος κ. Νίκος Παπαδάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι η ΕΔΙΚ διαθέτει τους χώρους της για τη συγκέντρωση των προσφερόμενων ειδών αλλά και για τη μεταφορά τους στους ανθρώπους που τα χρειάζονται, τηρώντας πάντα τα μέτρα που προβλέπονται λόγω κορωνοϊού. «Θέλουμε να είμαστε κοντά στους ανθρώπους αυτούς ειδικά αυτές τις ημέρες και όποτε άλλοτε το χρειαστούν», ανέφερε.

Από την πλευρά της η κα Δέσποινα Κυδωνάκη εκ μέρους της ομάδας Χαρίζω Μόνο Κρήτη αφού ευχαρίστησε την ΕΔΙΚ για τη συνεργασία είπε ότι αυτή την στιγμή γνωρίζουμε τουλάχιστον 4 οικογένειες που χρειάζονται είδη πρώτης ανάγκης στην περιοχή της Ιεράπετρας, στην ευρύτερη περιοχή του Μυρτος και στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα κάθε είδους από μακαρόνια, κρέας, ρύζι, όσπρια ως και ελαιόλαδο. Όλες οι οικογένειες έχουν μικρά παιδιά οπότε όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει και είδη για τα παιδιά όπως ρούχα και κυρίως παιχνίδια.

Ακούστε εδώ τον κ. Παπαδάκη και την κα Κυδωνάκη: