Όλα έτοιμα για την παράδοση της δωρεάς Λεμπιδάκη στην ΕΛ.ΑΣ

12:44 π.μ. - Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018
12:10 π.μ. - Τετ, 24/44/2018
Image: Όλα έτοιμα για την παράδοση της δωρεάς Λεμπιδάκη στην ΕΛ.ΑΣ

Στις εγκαταστάσεις της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων στο Ρέθυμνο θα γίνει αύριο η παράδοση της δωρεάς του Μιχάλη Λεμπιδάκη στην Αστυνομία της Κρήτης

Η τελετή έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι και το παρών αναμένεται να δώσουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ από την Αθήνα αλλά. Πολύ πιθανόν, στην εκδήλωση να είναι και η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη ενώ παρόντες θα είναι και μέλη της οικογένειας Λεμπιδάκη.
 
Η δωρεά του Κρητικού επιχειρηματία στην τοπική ΕΛ.ΑΣ γίνεται μετά την επιτυχή έκβαση που είχε η υπόθεση απαγωγής του, στις 2 Οκτωβρίου 2017 και αποτελεί ένα "ευχαριστώ" για την άριστη δουλειά που έκαναν οι αστυνομικοί.
 
Πρόκειται 29 καινούρια οχήματα και ένα μεταχειρισμένο τα οποία θα κατανεμηθούν σε αστυνομικές υπηρεσίες της Κρήτης, αναλόγως με τις ανάγκες που υπάρχουν.
 
Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι δύο από τα οχήματα που δωρίζονται στην ΕΛ.ΑΣ θα πάνε σε υπηρεσίες της Αττικής. Κι αυτό γιατί στην επιτυχή έκβαση της απαγωγής Λεμπιδάκη, βοήθησαν αρκετά και οι αστυνομικοί που ήρθαν από την Αθήνα.
 
Η Γενική Αστυνομική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ετοιμάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την τελετή παράδοσης της δωρεάς και οι πληροφορίες λένε ότι όλα είναι έτοιμα.
 
 
ekriti.gr