Όλα έτοιμα για το μεγάλο πανλασιθιώτικο συλλαλητήριο για τη δημόσια Υγεία - Οδηγίες μετακίνησης με λεωφορεία

11:49 π.μ. - Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024
11:03 π.μ. - Τετ, 27/49/2024
Image: Όλα έτοιμα για το μεγάλο πανλασιθιώτικο συλλαλητήριο για τη δημόσια Υγεία - Οδηγίες μετακίνησης με λεωφορεία

Η Ιεράπετρα συμμετέχει μαζικά στο ΠΑΛΛΑΣΙΘΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ

Η Ιεράπετρα συμμετέχει μαζικά στο ΠΑΛΛΑΣΙΘΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ και διεκδικεί το αναφαίρετο δικαίωμα στην περίθαλψη. Όσες και όσοι έχουν την δυνατότητα, καλούνται να μετακινηθούν με τα ιδιωτικά τους οχήματα. Για την διευκόλυνση της μετακίνησης των πολιτών του Δήμου Ιεράπετρας προς το Σεληνάρι θα διατεθούν 7 λεωφορεία για όσα άτομα δεν διαθέτουν την δυνατότητα μετακίνησης με Ι.Χ..

Για Ιεράπετρα:

Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 10:00 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία Ιεράπετρας. Η συγκέντρωση θα κατευθυνθεί με πορεία, που θα ξεκινήσει γύρω στις 10:30, προς τον Σταθμό Κ.Τ.Ε.Λ. Ιεράπετρας για την επιβίβαση στα λεωφορεία. Στις 11:00 αυστηρά τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την Ιεράπετρα. 

Για Κάτω Χωριό, Επισκοπή, Παχειά Άμμο, Καβούσι:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να βρίσκονται στην Στάση Κ.Τ.Ε.Λ. του Κάτω Χωριού, στην Στάση Κ.Τ.Ε.Λ. Επισκοπής και στην Στάση Κ.Τ.Ε.Λ. της Παχειάς Άμμου στις 11:00 το πρωί. Το λεωφορείο θα επιβιβάσει τους συγκεντρωμένους κι έπειτα θα αναχωρήσει προς το Σεληνάρι. 

Για Φέρμα, Άγιο Ιωάννη, Κουτσουνάρι:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να βρίσκονται στην Στάση των Κ.Τ.Ε.Λ. στα Φέρμα (Εκκλησία Αγίων Πέτρου και Παύλου) στις 10:30 το πρωί. 

Για Μακρύ Γιαλό, Κουτσουρά, Αχλιά, Σχινοκάψαλα, Άγιος Στέφανος:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να βρίσκονται στο Γήπεδο Κουτσουρά στις 9:45 το πρωί για την επιβίβαση στο λεωφορείο. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει αυστηρά στις 10.00 το πρωί από τον Κουτσουρά.

Τα λεωφορεία είναι μισθωμένα με εισφορές και συνδρομές από συλλόγους και πολίτες της πόλης, από τον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας, τον Σύλλογο Ηλεκτρολόγων Ιεράπετρας, τους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες και Εμπόρους εστίασης, τον Σύλλογο Φαρμακοποιών και την ΕΛΜΕ Λασιθίου, καθώς επίσης και τον Δήμο Ιεράπετρας, που θα μας διαθέσει το ένα απ΄ αυτά.

Αντιστεκόμαστε σθεναρά στην εξαθλίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και παλεύουμε ενάντια στην ιδιωτικοποίηση,τις συγχωνεύσεις και το κλείσιμο δημόσιων δομών υγείας και νοσοκομείων που το απειλούν. Παλεύουμε για την άμεση και μόνιμη ενίσχυση δημόσιου συστήματος υγείας.  Διεκδικούμε το δικαίωμα ΟΛΩΝ στην ΔΗΜΟΣΙΑ και ΔΩΡΕΑΝ υγειονομική περίθαλψη.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ & ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ΄ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Ανοιχτή Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας

Μάρτιος, 2024

Ακούστε τι μας είπε η κ. Κτιστάκη στον Ηχώ 99,8:

Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία του παλλασιθιώτικου συλλαλητηρίου για την υγεία που θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί και η κ. Κτιστάκη από την Επιτροπή Αγώνα μας ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις.

Γίνεται προσπάθεια να παραμείνουν κλειστά και τα σούπερ μάρκετ της πόλης ώστε η συμμετοχή να είναι ακόμα μεγαλύτερη, αλλά θα υπάρξει ανακοίνωση εντός της ημέρας αν αυτό καταστεί εφικτό. Στα 6 λεωφορεία που πρόκειται να μεταφέρουν τους πολίτες στο Σεληνάρι προστέθηκε άλλο ένα, μιας και το λεωφορείο του Δήμου έχει μικρή χωρητικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι τα λεωφορεία αναχωρούν στις 11:00 από τα ΚΤΕΛ και όσοι επιθυμούν να επιβιβαστούν σε αυτά θα πρέπει να βρίσκονται νωρίτερα εκεί. Ακόμη, το λεωφορείο που θα ξεκινήσει από Μακρύ Γιαλό θα βρίσκεται στις 10:00 στο γήπεδο του Κουτσουρά ώστε να επιβιβαστούν όσοι επιθυμούν. Επιπλέον, τα λεωφορεία που θα αναχωρήσουν από τα ΚΤΕΛ θα πραγματοποιήσουν στάσεις σε Κάτω Χωριό και Παχειά Άμμο για τους δημότες που ενδιαφέρονται από αυτές τις περιοχές.