«Όλα στη φόρα» με τον Νίκο Δασκαλάκη

1:16 μ.μ. - Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019
01:12 μ.μ. - Τρί, 03/16/2019
Image: «Όλα στη φόρα» με τον Νίκο Δασκαλάκη

Ακούστε εδώ την εκπομπή της 26ης Οκτωβρίου

Αποκομματικοποίηση-Αριστεία: 
 
Ο Νίκος Ταχιάος (γραμματέας του ΥΠ.ΕΞ. επί Ντόρας Μπακογιάννη και μέλος της Δημοκρατικής Συμμαχίας), μετά την αποτυχημένη απόπειρα να εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης (Μάιος 2019) και αμέσως μετά βουλευτής της Ν.Δ. (Ιούλιος 2019), τοποθετήθηκε πρόεδρος της Αττικό Μετρό (Σεπτέμβριος 2019). Πρώτη απόφαση της Αττικό Μετρό ήταν η μετονομασία του σταθμού του μετρό «Ευαγγελισμός» σε «Παύλος Μπακογιάννης», που λόγω κακού επικοινωνιακού χειρισμού μετατράπηκε σε εμφύλιο μεταξύ του Ταχιάου και της οικογένειας Μπακογιάννη. 
 
Ακόμα:
 
■ Η Μαρία Αντωνίου, η υποψήφια βουλευτίνα Καστοριάς που δεν κατάφερε να εκλεγεί, τοποθετήθηκε επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη (που προεκλογικά το χαρακτήριζε σύσσωμη η Ν.Δ. άχρηστο και ρουσφετολογικό και θα το καταργούσε). Στα προσόντα της, η αγάπη της για τις γούνες και οι εκδηλώσεις μίσους στον Γράμμο και στο Βίτσι, όπου φωτογραφιζόταν αγκαζέ με την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της Χ.Α., Δέσποινα Σβερώνη.
 
■ Γενικός γραμματέας τουρισμού τοποθετήθηκε ο Κ. Λούλης, όχι ως άριστος του τουρισμού, αφού είναι αλευροβιομήμαχος. Ο Κ. Λούλης έγραψε βιβλίο με το οποίο υμνεί τη χούντα.
 
■ Επικεφαλής της Ενιαίας Αρχής Διαφάνειας ανέλαβε ο Αγγελος Μπίνης, άτυπος συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη στο παρελθόν επί κυβέρνησης Σαμαρά, ενώ φέρεται να είναι και κουμπάρος του.
 
Καλεσμένοι στην εκπομπή της 26/10 "Όλα στη φόρα" με τον Νίκο Δασκαλάκη ήταν ο Γ. Ραγκούσης πρώην Υπουργός και Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ καθώς επίσης ο Γ. Στρατάκης δημοσιογράφος και σχολιαστής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.