Όλοι την Παρασκευή στο Απόλλων Παλλάς στηρίζουμε την οικογένεια που η επιχείρησή της κάηκε στο Μύρτος

10:43 π.μ. - Τρίτη, 3 Μαρτίου 2020
10:03 π.μ. - Τρί, 03/43/2020
Image: Όλοι την Παρασκευή στο Απόλλων Παλλάς στηρίζουμε την οικογένεια που η επιχείρησή της κάηκε στο Μύρτος

Εκδόθηκαν προσκλήσεις των 20 ευρώ και κάρτες οικονομικής ενίσχυσης των 5 ευρώ

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την εκδήλωση στήριξης της οικογένειας της Κατερίνας Τσικαλουδάκη η επιχείρηση καφέ της οποίας καταστράφηκε από φωτιά πριν από λίγο καιρό στο Μύρτος. Αρκετοί σύλλογοι και πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να στηριχτεί η οικογένεια και στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται μουσική εκδήλωση την ερχόμενη Παρασκευή 6 Μαρτίου στο Απόλλων Παλλάς με τους μουσικούς Μανώλη Αλεξάκη και Γιώργο Παπαδάκη. Έχουν εκδοθεί ήδη οι προσκλήσεις των 20 ευρώ για είσοδο στην εκδήλωση ενώ παράλληλα υπάρχουν και κάρτες οικονομικής ενίσχυσης των 5 ευρώ για όσους θέλουν να βοηθήσουν αλλά δεν μπορούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Ο κ. Παντελάκης πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μύρτου μίλησε στον Ηχώ 99,8 για το οργανωτικό κομμάτι, ευχαρίστησε όλους όσοι βοηθούν και πρόσθεσε ότι την Κυριακή 8 Μαρτίου μετά και από τη σύμφωνη γνώμη της Πυροσβεστικής θα καθαριστεί η επιχείρηση που κάηκε και όσοι επιθυμούν μπορούν να βοηθήσουν.

Η κοινωνία της Ιεράπετρας έχει αντανακλαστικά αλληλεγγύης ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από ανθρώπους που αγαπούν το Μύρτος και ζουν στο εξωτερικό και επιθυμούν να βοηθήσουν. Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να ανοίξουμε λογαριασμό σε τράπεζα και έτσι στεκόμαστε στην πληγήσα οικογένεια μέσω της ανωτέρω εκδήλωσης και άλλων που θα ακολουθήσουν.

Στις σκέψεις υπάρχει η σύσταση ενός συλλόγου αλληλεγγύης για να βρισκόμαστε κοντά σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη και σύντομα θα έχουμε περισσότερα να πούμε για αυτό, κατέληξε ο κ. Παντελάκης.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Παντελάκη:

-

hxonews