Ολοκληρώθηκε η τσιμεντόστρωση αγροτικής οδού στην περιοχή "Βάτος- Γδόχια"

9:28 π.μ. - Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023
09:08 π.μ. - Τετ, 09/28/2023
Image: Ολοκληρώθηκε η τσιμεντόστρωση αγροτικής οδού στην περιοχή "Βάτος- Γδόχια"

Αναλυτικά το δελτίο τύπου

Την Κοινότητα  των Γδοχίων επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, όπου πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τσιμεντόστρωσης στον αγροτικό δρόμο που συνδέει την περιοχή «Βάτος» με τα Γδόχια. 

«Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου οδοποιίας λύθηκε ένα  χρόνιο πρόβλημα που αφορούσε την ασφαλή προσβασιμότητα σε μια περιοχή της Κοινότητας των Γδοχίων με αρκετά μεγάλη κινητικότητα. Πλέον, ο συγκεκριμένος δρόμος ενώνει με ασφάλεια το βουνό με τη θάλασσα και η μετακίνηση όχι μόνο των οχημάτων στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις, αλλά και των επισκεπτών στην περιοχή αυτή θα γίνεται ταχύτερα.

Το έργο αυτό ήταν μόνο η αρχή και αποτελούσε τμήμα σύμβασης ενός μεγαλύτερου έργου που αφορά τη βελτίωση της Αγροτικής οδοποιίας στις Κοινότητες Γδοχίων, Μύρτου & Καβουσίου και της Δ.Ε. Ιεράπετρας, συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000€. Οι εργασίες τσιμεντόστρωσης συνεχίζονται και στις άλλες Κοινότητες.

Ως Δημοτική Αρχή με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας, θέσαμε πρόγραμμα για τη βελτίωση των οδικών προσβάσεων προωθώντας μεγάλα οδικά έργα και επιτυγχάνοντας τη λήψη και την αξιοποίηση σημαντικών χρηματοδοτήσεων, ούτως ώστε να μην επιβαρύνουμε τον προϋπολογισμό του Δήμου μας.

Ευχαριστώ τον  Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη, για τη στήριξή του, τους Συνεργάτες μου και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου της Ιεράπετρας για την άρτια υλοποίηση του έργου», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης.