Ολοκλήρωση εργασιών και παρεμβάσεων στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κουτσουρά Μακρύ Γιαλού

7:00 μ.μ. - Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018
07:02 μ.μ. - Σάβ, 10/00/2018
Image: Ολοκλήρωση εργασιών και παρεμβάσεων στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κουτσουρά Μακρύ Γιαλού

Στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κουτσουρά Μακρύ Γιαλού βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κουτσουρά Μακρύ Γιαλού βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ηλία Νταραρά και τον τοπικό Αντιδήμαρχο κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη.
 
Η εν λόγω επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ολοκλήρωση πολλαπλών εργασιών συντήρησης του σχολείου καθώς και των εργασιών αποκατάστασης των καταστροφών που προκλήθηκαν από τους θυελλώδεις ανέμους.
 
Ο κ. Καλαντζάκης αφού ευχαρίστησε για τη συνεργασία τον κ. Νταραρά, τον κ. Βρυγιωνάκη, τους διευθυντές των σχολείων κα. Νεκταρία Κωστάκη και κ. Εμμανουήλ Πατεράκη και τους καθηγητές τόνισε:
 
«Έχουμε καταγράψει από την πρώτη στιγμή τις ανάγκες όλων των σχολείων του Δήμου Ιεράπετρας και παρεμβαίνουμε συνεχώς δίνοντας λύσεις.
 
Στην παρούσα σχολική μονάδα ολοκληρώσαμε πολύ σημαντικά έργα που έλυσαν σημαντικά προβλήματα και δημιούργησαν ένα καλύτερο περιβάλλον για τη μόρφωση των παιδιών.
 
Προχωράμε στην ανέγερση νέων αιθουσών που θα εξυπηρετήσουν τις στεγαστικές ανάγκες των μαθητών του Λυκείου.
 
Η παρουσία μας είναι ουσιαστική και έμπρακτη ως προς την ενίσχυση και αναβάθμιση της λειτουργίας της σχολικής μονάδας καθώς παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες και τις συνακόλουθες επιπτώσεις διαθέτουμε κάθε χρόνο μεγάλα ποσά για προμήθειες και συντηρήσεις.
 
Παραμένουμε στο πλευρό των καθηγητών, του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων και των μαθητών του γυμνασίου και λυκείου Κουτσουρά Μακρύ Γιαλού με στόχο να εξασφαλίσουμε στους μαθητές το αναφαίρετο δικαίωμά τους σε ισότιμες συνθήκες εκπαίδευσης».