Ολοκληρώθηκε η αγορά της Nidera seeds απο την Syngenta

9:31 π.μ. - Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018
09:09 π.μ. - Κυρ, 02/31/2018
Image: Ολοκληρώθηκε η αγορά της Nidera seeds απο την Syngenta

Η εταιρεία Nidera seeds είναι σημαντικός παίκτης για την αγορά σπόρων της νότιας Αμερικής

Η εταιρεία Nidera seeds είναι σημαντικός παίκτης για την αγορά σπόρων της νότιας Αμερικής, παράγει διαφοροποιημένες καλλιέργειες, με μια ικανή δεξαμενή γενετικού υλικού με σημαντική παρουσία σε χώρες της νότιας Αμερικής συμπεριλαμβανομένων της Βραζιλίας, της Αργεντινής της Ουρουγουάης και της Παραγουάης. Αυτές οι ιδιότητες θα ενισχύσουν την δυνατότητα της Sygenta να είναι ανταγωνιστική στον τομέα των σπόρων και να φέρει μεγαλύτερη αξία στους καταναλωτές των προϊόντων της.
 
O Διευθύνων Σύμβουλος της Sygenta, Erik Fyrwald είπε: «Το να έχουμε την Nidera seeds υπό την ηγεσία του Andre Dias ως μέρος της επιχείρησης μας είναι συναρπαστικό. Η Nidera seeds έχει εξαιρετικό γενετικό υλικό, ένα ισχυρό τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης και μια σημαντική παρουσία στην περιοχή. Καλωσορίζουμε την ένθερμη και ικανή ομάδα της Nidera seeds στην επιχείρηση και ανυπομονούμε να επιτύχουμε σπουδαία πράγματα ως μια ομάδα»
 
«Αυτή η πράξη μας επιτρέπει να ενδυναμώσουμε περαιτέρω την στοχεύσή μας στα σιτηρά, τους ελαιούχους σπόρους και την ζάχαρη» είπε ο Johnny Chi Διευθύνων Σύμβουλος της COFCO. «Η Nidera seeds έχει εξαιρετικό δυναμικό ανάπτυξης και πιστεύουμε ότι η Sygenta θα συνεχίσει να αναπτύσσει την επιχείρηση με ένα ευεργετικό αποτέλεσμα για όλους τους εμπλεκόμενους»
 
 
Πηγή: froutonea.gr