Ομαδικός βιασμός 25χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα - Έγκυος τριών μηνών το θύμα

7:19 π.μ. - Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021
07:06 π.μ. - Πέμ, 24/19/2021
Image: Ομαδικός βιασμός 25χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα - Έγκυος τριών μηνών το θύμα

Νέο περιστατικό βιασμού γυναίκας, και μάλιστα ομαδικού, βλέπει το «φως» της δημοσιότητας

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε., τρεις νεαροί, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών, Πακιστανικής καταγωγής, κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία σε βάρος μίας 25χρονης, η οποία κατά πληροφορίες έχει νοητικό πρόβλημα ενώ είναι και 3 μηνών έγκυος.

Οι δράστες κατηγορούνται ότι διέπραξαν το ανωτέρω αδίκημα σε βάρος της άτυχης κοπέλας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε υπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Αναζητείται επίσης ένας ακόμη άνδρας αφγανικής καταγωγής, κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες φέρονται να προσέγγισαν τα ξημερώματα την κοπέλα στην Ομόνοια και να την έπεισαν να τους ακολουθήσει στο διαμέρισμά τους. Την έβαλαν σε ταξί και όταν έφτασαν εκεί την βίασαν διαδοχικά.

Το περιστατικό κάποια στιγμή έγινε αντιληπτό από τους περίοικους , οι οποίοι άκουσαν τις φωνές της κοπέλας, με αποτέλεσμα οι δράστες να την αφήσουν ελεύθερη, ενώ η ιδια τους κατήγγειλε άμεσα στην αστυνομία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

tvxs.gr