Οπαδοί του Ολυμπιακού μαχαιρώνουν κοπέλα - Ομολογία και απόπειρας βιασμού

4:20 μ.μ. - Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019
04:07 μ.μ. - Τετ, 03/20/2019
Image: Οπαδοί του Ολυμπιακού μαχαιρώνουν κοπέλα - Ομολογία και απόπειρας βιασμού

Βίντεο με τον ξυλοδαρμό

Το μαχαίρωμα και την απόπειρα βιασμού μιας 22χρονης κοπέλας, οργανωμένης οπαδού του Παναθηναϊκού από χούλιγκανς του Ολυμπιακού στο Περιστέρι ήρθε στη δημοσιότητα.
 
Σύμφωνα με το left.gr το περιστατικό συνέβη στις 4 Φεβρουαρίου όταν οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκε στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Περιστερίου όπου και υπάρχει το club των Πρασίνων «West Block».
 
Η 22χρονη, η οποία ήταν γνωστή στους ερυθρόλευκους για την συμμετοχή της στα κοινά του ΠΑΟ μαχαιρώθηκε, ξυλοκοπήθηκε και υβρίστηκε στο πλαίσιο αυτής της επίθεσης - όπως και δύο περαστικοί που δεν είχαν καμία σχέση με τις δύο ομάδες - από τέσσερα με πέντε άτομα.
 
Προσοχή, σκληρές εικόνες




 
 
Αργότερα οι διαχειριστές του προφίλ της θύρας 7 στο Facebook ομολόγησαν και απόπειρα βιασμού.


1


2
 
Να σημειωθεί ότι λίγο καιρό μετά ήρθα τα αντίποινα με τους Πράσινους να πραγματοποιούν επίθεση στο Παπαστράτειο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά, όπου και διεξαγόταν ο αγώνας πόλο γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γλυφάδα καθώς είχαν πληροφορίες ότι εντός του γηπέδου ήταν κάποιοι εκ των δραστών της επίθεσης στο Περιστέρι.
 
Από την επίθεση προκλήθηκαν τραυματισμοί αφού χτυπήθηκαν γυναίκες και παιδιά, μεταξύ των οποίων κι ένας φίλος του Ολυμπιακού ΑμεΑ.

 
πηγή tvxs.gr