Ορίστηκαν οι ημερομηνίες για την Agroexpo 2023

9:48 μ.μ. - Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022
09:08 μ.μ. - Τρί, 23/48/2022
Image: Ορίστηκαν οι ημερομηνίες για την Agroexpo 2023

Tελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου 2023 θα είναι όλα έτοιμα

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λασιθίου, κ. Θωμά Χαριτάκη, τoυ μέλους της Διοικούσας Επιτροπής κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη και του Συμβούλου του Επιμελητηρίου, κ. Βαγγέλη Δουλουφάκη, παρουσία του Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, κ. Γεωργίου Κοϊνά και της Υπεύθυνης Οργάνωσης της Έκθεσης, κας Ρένας Πατεράκη. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με τη διαμόρφωση του χώρου, όπου θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση «AGROEXPO 2023» και ορίστηκαν ως ημερομηνίες διεξαγωγής η 26η, 27η και 28η Μαΐου 2023.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής: « Ύστερα από την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση της AGROEXPO 2021, η οποία αν και πραγματοποιήθηκε υπό συνθήκες πανδημίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία τόσο από πλευράς συμμετοχών, όσο και επισκεψιμότητας του κόσμου, o Δήμος Ιεράπετρας με τη στήριξη της Περιφέρειας και τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Λασιθίου θα είναι απόλυτα έτοιμος το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου 2023, να συνδιοργανώσει μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις αγροτικών προϊόντων της Ελλάδας.

Ως Δημοτική Αρχή θέτουμε τον πήχη της επόμενης διοργάνωσης ακόμη ψηλότερα. Δεν εφησυχάζουμε ούτε στιγμή, όσον αφορά στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση του θεσμού στοχεύοντας στην ανάδειξη και την προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων πρακτικών και σύγχρονων τεχνολογιών στον πρωτογενή τομέα, επιδιώκοντας να προσδώσουμε στην Έκθεση ακόμη μεγαλύτερη δυναμική με νέες θεματικές εκδηλώσεις που σχεδιάζουμε να ενταχθούν για πρώτη φορά στη διοργάνωση».