Οροπέδιο Λασιθίου: Ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις

2:47 μ.μ. - Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017
02:01 μ.μ. - Τετ, 25/47/2017
Image: Οροπέδιο Λασιθίου: Ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις

Ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες του Οροπεδίου Λασιθίου, παίρνοντας θέσεις «μάχης» στην είσοδο του Οροπεδίου, όπως αποτυπώνεται στη φωτογραφία του Ι. Σιγανού. Το.. ραντεβού είναι για τις 2.00 το μεσημέρι, παρά τους 0°c.

«Κατεβαίνουμε σήμερα στην είσοδο του Οροπεδίου Λασιθίου όπως κάναμε και στο παρελθόν. Εμείς θα κρατήσουμε στον κόμβο και θα δούμε και την απόφαση των υπολοίπων. Αν δεν υπάρχει συμφωνία με τους υπόλοιπους, δεν αποκλείεται να βρεθούμε μόνοι μας στην Εφορία στον Άγιο Νικόλαο στην εξέλιξη της κινητοποίησης. Ωστόσο αυτό είναι πρόωρο ακόμα να το πούμε», τόνισε στην ΑΝΑΤΟΛΗ o περυσινός πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα του Οροπεδίου Λασιθίου, Μανόλης Πατεράκης.
 
Το κομβικό σημείο για την μεγάλη κινητοποίηση των αγροτών αυτή την περίοδο υπήρξαν οι εξελίξεις στα ασφαλιστικά και τη φορολογία. Αυτή την περίοδο η επαφή με τους λογιστές του αγροτικού κόσμου, έχει προκαλέσει την μήνη των αγροτών διότι πληροφορούνται τα κόστη που έχουν ανακύψει και υπάρχει τεράστιο πρόβλημα.
 
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ
anatolh.com