Οστεοθυρίδα («τιμής ένεκεν») υπέρ... Γράμμου – Βίτσι! - Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας

3:41 μ.μ. - Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019
03:11 μ.μ. - Τετ, 27/41/2019
Image: Οστεοθυρίδα («τιμής ένεκεν») υπέρ... Γράμμου – Βίτσι! - Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας

Άρθρο του Ημεροδρόμος

Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά από σχετική εισήγηση της δημοτικής αρχής, συζητιέται ένα θέμα το οποίο θα μπορούσε να είναι τυπικό: Μια παραχώρηση οστεοθυρίδας. Κι όμως, το ζήτημα αποκτά τεράστιες διαστάσεις αφού, στην ουσία, πρόκειται για οστεοθυρίδα («τιμής ένεκεν») υπέρ …Γράμμου – Βίτσι και υπέρ εκείνων που έδρασαν στις επιχειρήσεις κατά των των «αναρχικών συμμοριών» (!) το 1949. Οι «αναρχικές συμμορίες» είναι ο Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας!  
 
Συγκεκριμένα, μετά από αίτημα, θα συζητηθεί η παραχώρηση οστεοθυρίδας («τιμής ένεκεν») σε «ήρωα» που έδρασε (υπό τις εντολές του Βαν Φλιτ) κατά των «αναρχικών συμμοριών» στο… όνομα του έθνους. Στις εικόνες παρακάτω μπορείτε να δείτε και τα… απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν τη δράση του και, προφανώς, επισυνάπτονται στο αίτημα! 
 
Οι εμπνευστές της… σεμνής τελετής που επιθυμούν να τιμήσουν, στην ουσία, της αμερικανικές ναπάλμ, ενάντια στους αντάρτες του ΔΣΕ στο Γράμμο, έχουν τεράστια ευθύνη. Ευθύνη έχουν κι εκείνοι που θα βρεθούν στο δημοτικό συμβούλιο και θα τοποθετηθούν για την εισήγηση!