Π. Σαρρής: Δεν έχουμε χρόνο για πειραματισμούς – Η ομάδα Γουλιδάκη θέλει και μπορεί

12:23 μ.μ. - Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023
12:10 μ.μ. - Πέμ, 12/23/2023
Image: Π. Σαρρής: Δεν έχουμε χρόνο για πειραματισμούς – Η ομάδα Γουλιδάκη θέλει και μπορεί

Ο κ. Παναγιώτης Σαρρής, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος από τον συνδυασμό του Γ. Γουλιδάκη «Δήμος Ιεράπετρας – Προοπτική για το μέλλον» μίλησε σήμερα στον Ηχώ 99,8

Ο κ. Παναγιώτης Σαρρής, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλός από τον συνδυασμό του Γ. Γουλιδάκη «Δήμος Ιεράπετρας – Προοπτική για το μέλλον» μίλησε σήμερα στον Ηχώ 99,8 με αφορμή τον δεύτερο κύκλο εκλογών για την ανάδειξη Δημάρχου στον Δήμο Ιεράπετρας. Ευχαρίστησε τον κόσμο που τον τίμησε προσωπικά με την ψήφο του και επιπλέον εμπιστεύθηκε τον συνδυασμό με επικεφαλής τον Γ. Γουλιδάκη.

Η ψήφος του κόσμου προς το πρόσωπό μου, είπε ο κ. Σαρρής, ήταν μια επιβράβευση της προηγούμενης θητείας μας στην αντιπολίτευση του δήμου μας. Την κίνηση που κάναμε ως παράταξη με επικεφαλής τον Α. Πανταζή να εισχωρήσουμε και να δημιουργήσουμε μια κοινή ομάδα με τον Γ. Γουλιδάκη ο κόσμος την είδε πολύ θετικά. Για εμάς δεν περισσεύει κανείς, όλοι είναι χρήσιμοι. Η Ιεράπετρα δεν έχει την πολυτέλεια και τον χρόνο για πειραματισμούς. Δεν έχουμε τον χρόνο να δούμε εάν κάποιο καλό παιδί, κάποιος καλός άνθρωπος μπορεί να είναι και καλός Δήμαρχος. Πρέπει να είναι ικανός. Ο Γ. Γουλιδάκης είναι διορατικός, έχει εμπειρία στα αυτοδιοικητικά και προσωπικά κάθε μέρα κερδίζει την εμπιστοσύνη μου. Έχει πάρει το πολιτικό ρίσκο ως αντιπεριφερειάρχης. Έρχονται αλλαγές. Πρέπει η Ιεράπετρα να είναι προετοιμασμένη. Θέτει η κοινωνία, θέτουμε και εμείς ως συνδυασμός σε προτεραιότητα θέματα όπως υγεία, μια πανεπιστημιακή σχολή δεν μπορούμε όμως να πούμε ότι προτεραιότητα δεν είναι και η καθημερινότητα. Χρειάζεται λοιπόν να δούμε τους ανθρώπους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο. Εδώ θα βρούμε ανθρώπους με εμπειρία, γνώση, θέληση για προσφορά. Μεράκι. Ανθρώπους που μπορούν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας για τα επόμενα 5 χρόνια. Φυσικά συμπεριλαμβανομένου και των ανθρώπων που είναι στις κοινότητες και συμμετέχουν στον συνδυασμό. Θέλουμε από τον κόσμο να μας δώσει την ευκαιρία να τα εφαρμόσουμε όλα αυτά, επεσήμανε ανάμεσα σε άλλα ο κ. Σαρρής.