Παιδάκι 2,5 χρόνων βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στους δρόμους του Βόλου

6:59 μ.μ. - Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017
06:07 μ.μ. - Τρί, 04/59/2017
Image: Παιδάκι 2,5 χρόνων βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στους δρόμους του Βόλου

Εγκαταλελειμμένο στο δρόμο βρέθηκε αργά χθες το βράδυ ένα παιδάκι 2,5 χρόνων και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ταχυδρόμου, το μικρό παιδάκι βρήκαν αστυνομικοί στο κέντρο του Βόλου να περπατάει μόνο του, χωρίς καμία συνοδεία.
 
Οι αστυνομικοί σοκαρισμένοι σταμάτησαν αμέσως. Πήραν το παιδί αγκαλιά και προσπάθησαν να συνεννοηθούν χωρίς όμως αποτέλεσμα.
 
Έψαξαν για αρκετή ώρα μήπως και ανακαλύψουν κάτι παραπάνω, που θα τους οδηγούσε ενδεχομένως στους γονείς ή σε κάποιον συνοδό του μικρού παιδιού αλλά μάταια. Αφού ειδοποίησαν σχετικά τους ανωτέρους τους, ακολούθησαν τις οδηγίες τους και το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας που έχει το Αχιλλοπούλειο, καθώς και ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου.
 
Δόθηκε αμέσως εντολή το παιδί να φιλοξενηθεί στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου για να περάσει το χθεσινό βράδυ μέχρι σήμερα, και σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία και τις άλλες αρμόδιες αρχές να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.
 
Το παιδί ήταν νηστικό και πολύ τρομαγμένο. Γιατροί και νοσηλευτές προσπάθησαν να το συνεφέρουν. Από την πλευρά της αστυνομίας, δεν κατέστη δυνατό να γίνουν γνωστά πολλά πράγματα, καθώς και οι ίδιοι οι αστυνομικοί ερευνούν όλα τα σενάρια για το τι μπορεί να συνέβη ώστε ένα παιδί 2,5 χρονών να βρεθεί εγκαταλειμμένο στο δρόμο.
 
 
Πηγή: tvxs.gr