Παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου» επισκέφθηκαν τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας

2:26 μ.μ. - Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
02:12 μ.μ. - Σάβ, 07/26/2019
Image: Παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου» επισκέφθηκαν τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος υποδέχθηκε είκοσι κορίτσια από τον εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου»

 
Την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος υποδέχθηκε είκοσι κορίτσια από τον εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου», τα οποία αυτές τις ημέρες φιλοξενούνται για ολιγοήμερες διακοπές στην Ιεράπετρα, σε συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, του Δήμου Ιεράπετρας και του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας.
 
Κατά την επίσκεψη των παιδιών, που προέρχονται από το Παράρτημα της Οργάνωσης μέριμνας και προστασίας της μητέρας και των παραμελημένων παιδιών «Κιβωτού του Κόσμου» στην Πωγωνιανή της Ηπείρου, παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη, ο Πρόεδρος και Μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου κ.κ. Ευάγγελος Μπινιχάκης Χαραλ. Λαμπράκης και Μιχ. Μαυροκουκουλάκης. 
 
Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με όλα τα παιδιά και τους πρόσφερε μικρά αναμνηστικά δώρα και κεράσματα. Όπως τονίσθηκε κατά τη συνάντηση τόσο η Τοπική Εκκλησία, όσο και ο Δήμος Ιεράπετρας με τον δραστήριο Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, επιδιώκουν την έμπρακτη στήριξη του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου» προς στα απροστάτευτα παιδιά και κυρίως των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη και κίνδυνο, αλλά και της ανυπεράσπιστης γυναίκας και μάνας, με απώτερο σκοπό να μπορέσει να μεγαλώσει η ίδια το παιδί της.