Παίδων: 11 καταθέσεις "φωτιά" για τον τραυματιοφορέα - Αποκαλύψεις σοκ για ασέλγεια σε ανήλικα

7:33 π.μ. - Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021
07:03 π.μ. - Τρί, 30/33/2021
Image: Παίδων: 11 καταθέσεις "φωτιά" για τον τραυματιοφορέα - Αποκαλύψεις σοκ για ασέλγεια σε ανήλικα

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση του τραυματιοφορέα στο νοσοκομείο "Παίδων", ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων ασθενών

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα περιστατικά φέρονται να έλαβαν χώρα τον Ιανουάριο του 2021, όταν ο κατηγορούμενος εργαζόταν στην καρδιολογική μονάδα του νοσοκομείου "Παίδων", όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο κατηγορούμενος είχε αρμοδιότητα να κάθεται σε απόσταση δύο μέτρων από τους ανήλικους ασθενείς, έτσι ώστε σε περίπτωση που εμφανίσουν σπασμούς να τους κρατάει τα πόδια. Δεδομένου ότι τα παιδιά βρισκόταν σε καθεστώς αναισθησίας, ο κατηγορούμενος φέρεται να εκμεταλλεύτηκε δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 6 και 8 ετών, τα οποία ήταν σε νάρκωση, θωπεύοντάς τα, σύμφωνα με τις καταθέσεις του προσωπικού του νοσοκομείου. Πληροφορίες της εκπομπής ανέφεραν πως το ένα κορίτσι μετά την ασέλγεια, εμφάνισε και αιμορραγία. Αμέσως, ειδοποιήθηκε η διεύθυνση του νοσοκομείου όπου διενήργησε ΕΔΕ και ο τραυματιοφορέας μεταφέρθηκε σε άλλη πτέρυγα. Σύμφωνα με το star, τουλάχιστον 11 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων από το προσωπικό του νοσοκομείου, ανάμεσά τους γιατροί και νοσηλευτές, έχουν καταθέσει στις Αρχές. Μάλιστα, όλες οι καταθέσεις του προσωπικού είναι πανομοιότυπες.

Ο τραυματιοφορέας συνελήφθη έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του την περασμένη Παρασκευή. Έχει παραπεμφθεί να απολογηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη, για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.

enikos.gr