Πανέξυπνο : Απολαμβάνεις τον καφέ σου … και στηρίζεις το Γηροκομείο Ιεράπετρας

9:50 π.μ. - Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017
09:01 π.μ. - Τετ, 18/50/2017
Image: Πανέξυπνο : Απολαμβάνεις τον καφέ σου … και στηρίζεις  το Γηροκομείο Ιεράπετρας

Δες εδώ πως μπορείς να συμμετάσχεις και εσύ

Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο Σύλλογος Φίλων Ατόμων τρίτης ηλικίας Ορφανουδάκειου  Γηροκομείου Ιεράπετρας προκειμένου συγκεντρώσει χρήματα για να ενισχύσει την δομή .  Στόχος όμως είναι και η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του ευρύ κοινού για την ύπαρξη και λειτουργία του Γηροκομείου.  Αυτό λοιπόν που σκέφτηκαν και υλοποιούν  όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος κ. Γιώργος Αγγελάκης είναι να τοποθετηθεί ένα αυτοκόλλητο στους καφέδες που   παραγγέλλουν οι πολίτες με delivery από καφετέριες της πόλης  και από το κόστος του καφέ ένα ελάχιστο ποσό να δίνεται για τις ανάγκες του Γηροκομείου. Η τιμή του καφέ θα παραμείνει η ίδια διευκρίνισε. Ευχαριστώντας τους ιδιοκτήτες των καφέ για την συνεργασία. Πρόκειται για Απέριττον, Symbol, G SPOT, Mιχελάρος Cafe, Le café. 
Η συγκεκριμένη δράση θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του Γενάρη. Για τον  Φεβρουάριο υπάρχει επαφή με ζαχαροπλαστεία που προτίθενται να δώσουν 1 ευρώ /κιλό γλυκών. 
Ευελπιστούμε ότι σύντομα το Γηροκομείο θα λειτουργεί ως αυτόνομη δομή και θα μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες που υπάρχουν τονίζει ο κ. Αγγελάκης ευχαριστώντας όλους όσοι βοηθούν και στηρίζουν τη λειτουργία του.