Πανελλαδικές 2023: Ευχαριστήριο από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

11:14 π.μ. - Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023
11:06 π.μ. - Τρί, 20/14/2023
Image: Πανελλαδικές 2023: Ευχαριστήριο από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

Ο Αθ. Κατσαγκόλης συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στις εξετάσεις και τους εύχεται καλά αποτελέσματα!

Με το πέρας των Πανελλαδικών εξετάσεων ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, κ. Αθανάσιος Κατσαγκόλης, εκφράζει την ικανοποίησή του για την άρτια διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023 και ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη των επιτροπών των Εξεταστικών Κέντρων, όπως και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν, είτε ως επιτηρητές είτε ως εξεταστές/βαθμολογητές, για την άψογη συνεργασία τους και την αποτελεσματική επιτέλεση του έργου τους, διασφαλίζοντας το κύρος, την αξιοπιστία και το αδιάβλητο των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά όλους τους δημόσιους φορείς και υπηρεσίες (Δήμους-ΔΕΥΑ, Αστυνομία, Δημόσια Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, ΔΕΗ, ΟΤΕ και ΕΛΤΑ) που συνέδραμαν για την ομαλή και άρτια ολοκλήρωση των Εξετάσεων.

Παράλληλα, συγχαίρει τους γονείς που στηρίζουν τις επιλογές των παιδιών τους και στέκονται πάντοτε αρωγοί στις προσπάθειές τους.

Τέλος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου ευχαριστεί τους κυρίους Γιάννη Μαρίνο και Μιχάλη Χωραφά, ιδιοκτήτες της εταιρείας EUROPLAN, για την προσφορά σνακ και εμφιαλωμένων νερών στους υποψηφίους του Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Πρωτίστως, όμως, συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στις εξετάσεις και τους εύχεται καλά αποτελέσματα!

Εκ της Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου